Cancan

Bianca Drăguşanu, PRINSĂ în flagrant?! Cu cine a ieșit vedeta când Alex Bodi e plecat din ţară: E deja iubitul unei alte artiste! (FOTO)

Loading...

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în oraș cu un bărbat în timp ce lua prânzul, într-un mall din Capitală.

Tot momentul a fost filmat de persoanele aflate în acel moment în centrul comercial, care au realizat că cel care o însoţea pe frumoasa blondină nu este iubitul acesteia, Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

REPEDE CLICK AICI: ANDRA ȘI VICTORIA, FILMATE GOALE COMPLET ALĂTURI DE PEPE! BOMBA MONDENĂ A ANULUI – POZE NECENZURATE !!!

Bianca Drăguşanu, PRINSĂ în flagrant?! Cu cine a ieșit vedeta când Alex Bodi e plecat din ţară: E deja iubitul unei alte artiste! (FOTO) 1

Bianca Drăguşanu apare discutând, relaxată, cu un bărbat, iar gesturile celor doi trădau o relaţie foarte apropiată.

REPEDE CLICK AICI: CÂNTĂREAȚA IUBITĂ DE TOȚI ROMÂNII A DEVENIT ACTRIȚĂ DE FILME PENTRU ADULȚI !!! VEZI POZE DE LA FILMĂRI !!!

Bărbatul misterios este nimeni altul decât Mircea Brânzei,iubitul Denisei Tănase, de la „Bambi”. Bianca şi Mircea nu sunt doar simpli amici, ci aceştia au o colaborare reciproc avantajoasă de câţiva ani, de când focoasa blondină este imaginea clinicii de înfrumuseţare pe care o deţine bărbatul.

Bianca a revenit în ţară de puțin timp după incredibila experienţă „Asia Express”.

               

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.