Cancan

Bianca Drăgușanu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Cine este noul bărbat din viața vedetei: Îmi place de el

Loading...

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că există un nou bărbat în viața ei. Chiar dacă sunt la înnceput, vedeta afirmă că îl place pe acesta și că există atracție între ei.

Bianca Drăgușanu nu stă pe loc. Vedeta își dorește să își refacă viața, potrivit libertatea.ro.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că există un bărbat în viața ei în acest moment.

„Da, ies cu cineva. Mă văd cu cineva la cine romantice. Dar deocamdată nu e nimic… Îmi place de el. Da, există o atracție între noi… Eu nu mă grăbesc să mă arunc, că nu știi ce să o să fie peste o lună„, a afirmat Binca Drăgușanu.

De asemenea, referitor zvonul că ar fi avut o idilă cu binecunoscutul designer Philipp Plein, Bianca a explicat cum stă treaba.

„N-am mai vorbit. Nu știu ce s-a întâmplat. Dacă mă întrebi pe mine, cred că s-a ofticat că i-am dat prea multe nu-uri. Dar să nu-ți imaginezi că sunt vreo naivă. Am avut o relație de prietenie de câteva luni, în care vorbeam foarte des. Eram în club, mă suna, vedea toată lumea.… Am avut impresia că mă subapreciază. Eu nu pot să vin să defilezi cu mine de parcă aș fi o pereche de pantofi. El a zis că dacă găsește o pereche de pantofi comfortabili, ar putea alerga în ei toată viața”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.