Băiețelul lui Ellie White a căzut în piscină. Clipe de coșmar pentru vedetă

Loading...

O situație aparent banală a făcut-o pe Ellie White să simtă că lumea se sfârșeșete. Totul a pornit de la un incident în care a fost implicat băiatul ei, Mihăiță, acum în vârstă de aproape 6 ani.

Acesta a fost la un pas să se înece după ce a alunecat și a căzut în piscina unor vecini. Nu doar că micuțul nu știa să înoate bine, dar apa în care a căzut era acoperită cu folii de protecție, astfel încât i-a fost aproape imposibil să iasă la suprafață, iar părinților le-a fost teribil de greu să îl scoată la timp timp apă.

Din fericire, Mihăiță a fost salvat, dar mama lui a rămas cu o amintire traumatizantă. Artista spune acum că, deși Mihăiță a învățat să înoate între timp, ea nu este de acord să își construiască o piscină în curtea casei.

O vedetă surprinzătoare

Ellie White este una dintre vedetele cu o mare autoritate în rândul părinților, grație naturaleții și a curajului de a nu ascunde nimic din experiența ei de familie. La un moment dat, chiar, Ellie a surprins cu o destăinuire personală: a făcut o întrerupere de sarcină. 

Citeste si:  Caru' cu vedete: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor; Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris; Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu

O altă surpriză din partea artistei a venit atunci când a spus cum a reușit să slăbească, în numai 10 zile un număr impresionant de kilograme doar mâncând o salată neobișnuită. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet