Atmosferă magică în cea de-a patra ediție a emisiunii „Scena misterelor”! Află ce vedete s-au ascuns în spatele măștilor impresionante

Loading...

Atmosferă magică în cea de-a patra ediție a emisiunii „Scena misterelor”! Pentru prima transformare, vedetele au făcut o călătorie prin India!

Muzică, temple și celebrul Bollywood, cam așa s-ar putea descrie pe scurt acest moment magic. După ce dansatorii au făcut spectacol cu mișcări desprinse parcă dintr-un muzical indian, pe scena emisiunii „Scena misterelor” și-a făcut apariția o zeiță hindusă pe nume Shiva, cu mai multe brațe!

Aceasta a anunțat că vrea să prindă doi infractori de renume mondial, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, despre care lumea ar fi spus că…au terorizat India în călătoria lor din emisiunea „Asia Express”!

Cei doi concurenți au făcut un super moment artistic alături de zeița Maia Morgenstern!

După ce ne-am amuzat copios cu Maia Morgenstern deghizată într-o zeitate indiană, la „Scena misterelor” a apărut o mască extrem de greu de ghicit!

De data aceasta, Venom, celebrul personaj din benzile desenate, a dat numeroase bătăi de cap celor două echipe de vedete!

Pentru a putea primi indicii prețioase, Dan Negru a oferit vedetelor șansa de-a lua parte la un joc special de mimă cu păpuși!

După un moment spectaculos în care artiștii de pe scenă au încercat în fel și chip să afle cine se află în spatele măștii personajului Venom, Dan Negru a oferit concurenților o surpriză de zile mari: magicianul Lorenzo și-a făcut apariția pe scenă și a făcut un număr…ce a sfidat gravitația!

Citeste si:  Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat

Mai exact, magicianul a prezentat un truc ce nu a mai fost făcut într-o emisiune și toată lumea a fost fascinată de moment: Venom a plutit în aer, fără să stea pe nimic!

După acest număr de magie curată a sosit și mult așteptatul moment al demascării: în spatele machiajului profesionist de la „Scena misterelor” s-a ascuns celebra Andreea Antonescu din trupa Andre!

Momentele de senzație se țin lanț, căci pe ,,Scena Misterelor’’ și-a făcut apariția personajul Ralph, care a dat numeroase bătăi de cap vedetelor!

A fost un personaj savuros, cu o scenetă menită să ajute vedetele să ghicească starul deghizat în Ralph. Masca a oferit un super interviu la emisiunea prezentată de celebra actriță Crina Matei. Din păcate, prezentatoarea este confundată cu Mirela Vaida și Simona Gherghe, iar glumele au făcut deliciul publicului! 

Demascarea a fost dificilă și surpriza uriașă: în spatele măștii Ralph a stat celebrul Irinel Columbeanu!

După ce ne-am distrat pe muzica de la Bollywood și am savurat momentul în care Andreea Antonescu a levitat, vedetele au primit sarcina de a ghici cine se ascunde în spatele celui mai simpatic emoticon! 

De data aceasta, în cea de-a patra ediție a emisiunii „Scena misterelor”, în platou și-a făcut apariția un imens Smiley Face, emoticonul pe care toți îl folosim!

Citeste si:  Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!"

Dan Negru a lansat astfel o nouă provocare pentru cele două echipe de vedete. Sarcina nu a fost una deloc ușoară! Emoticonul a cântat piesa „Panamera” a lui Lino Golden, prezent și el în emisiune, vocea inconfundabilă a Mirabelei Dauer a fost ghicită imediat!

De la Smiley Face din era digitală, ne îndreptăm către lumea basmului, acolo unde concurenții au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au întâlnit-o pe Crăiasa Zăpezii.

De data aceasta, vedetele au „înghețat” atunci când Dan Negru a invitat-o pe scenă pe însăși Crăiasa Zăpezii, care a realizat un dialog extrem de amuzant cu frumoasa Grațiela, soția lui Andrei Duban!

Nimeni nu se aștepta ca celebrul personaj de basm să ne arate cum stă treaba cu prinții și prințesele, cu poveștile de iubire și cu…silicoanele, dietele și trucurile la care apelează femeile azi! A fost un moment cu adevărat special, menit să ajute vedetele să ghicească ce star se ascunde în spatele măștii „de gheață”. Demascarea i-a surprins pe toți, mai ales când vedetele au aflat că în spatele machiajului profesionist s-a ascuns Anca Țurcașiu! 

Demascarea i-a surprins pe toți, mai ales când vedetele au aflat că în spatele machiajului profesionist s-a ascuns Anca Țurcașiu! 

Citeste si:  Ce vedete își serbează ziua de Sfântul Andrei. Petrec pe 30 noiembrie

Ultimul personaj care și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Scena misterelor”, în această ediție, a fost renumitul Zorro, legenda de care sigur a auzit toată lumea!

Costumul superb și machiajul profesionist a pus vedetele într-o reală dificultate, căci puțini ar fi reușit să ghicească ce star se ascunde în spatele măștii negre!

După ce a cântat hitul „Veta” a lui Ștefan Bănică Jr., Dan Negru a dezvăluit cine s-a ascuns în spatele personajului Zorro, iar surpriza a fost mare! Sub masca vestitului personaj legendar Zorro a fost nimeni alta decât Cornelia Lupu Rednic!

Cea de-a patra ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus publicului  transformări  spectaculoase, personaje celebre din filme și chiar momente de magie, în care o vedetă a levitat!

De data aceasta, ediția a fost câștigată de Echipa Starurilor formată din Dorian Popa, Andrei  Duban, Lino Golden, Luminița Anghel și Rona Hartner!

Premiul a mers la Ștefan Dumitru, tatăl a două fetițe, cu o situație medicală dificilă. Banii vor fi folositi pentru ca bărbatul să poată duce o viață normală, deși are probleme mari la un picior.

🎭 Scena Misterelor – vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3y

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…