Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat

Loading...

A fost atmosferă de Oscar, joi seara, la lansarea serialului „Vlad”, care începe la Pro TV luni, 25 februarie.

Este primul serial românesc realizat la cele mai înalte standarde cinematografice şi spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă.

Peste patru sute de invitaţi, actori şi echipa de producţie au văzut primul episod în premieră.

Pe covorul roşu au defilat, rând pe rând, actorii din distribuţia serialului „Vlad”, care va începe luni la PROTV.

Olimpia Melinte, actriţă: „Este genul de proiect care nu s-a mai întâmplat până acum la noi şi lucrul ăsta cred că o să se vadă şi cu siguranţă o să se bucure şi sunt sigură că până la episodul 13 vor sta cu sufletul la gură.”

Monica Bîrlădeanu, actriţă: „Mă aştept ca umea să fie extraordinar de curioasă. Cert este faptul că de fiecare dată când intru pe undeva sau ies de undeva mă întreabă: când? când? când?”

Echipa a muncit vreme de şase luni pentru a aduce în fata telespectatorilor un serial creat la cele mai înalte standarde cinematografice.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor; Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris; Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu

Jesus del Cerro, regizor: A fost un proiect foarte mare, am făcut 13 episoade de o oră şi jumătate. A fost mult. Şi ideea să fac un film cu foarte… vizual e foarte frumos.

Adrian Nartea, actor: Când îţi place ceea ce faci, nu mai contează câte luni stai acolo. Contează pur şi simplu zâmbetul de la final.”

Andrei Aradits, actor: Am mari speranţe pentru că succesul acestui serial, dacă va fi, atunci va deschide calea pentru mai multe seriale.”

La eveniment au fost prezente şi numeroase vedete, care şi-au ales cu mare grijă ținutele şi au atras toate privirile. nvitaţii au avut norocul să vadă primul episod în premieră.

Magda Palimariu: Pune în imagini celebrul roman Contele de Monte Cristo şi având în vedere că mi-a plăcut foarte mult cartea, sunt foarte curioasă să văd serialul.”

Cosmin Savu: m copilărit cu Monte Cristo şi povestea o bănuiesc şi o anticipez.

Serialul „Vlad” prezintă povestea unui tânăr trimis pe nedrept în spatele gratiilor. După câteva experienţe traumatizante, primeşte o nouă identitate şi are posibilitatea să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Citeste si:  Orban, o nouă gafă teribilă: atac grosolan la un șef de stat din UE – de prim rang!
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Anda Ruga beata crita in club
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!