Astăzi începe sezon special "Chefi la cuțite", dedicat familiilor și vedetelor! Ce surpize îi așteaptă pe Chefi la competiția între familii!

Loading...

Fie vremea cât de rea, diseară începe un nou sezon „Chefi la cuţite”! Surprize mari la premiera din această seară: Concurenţii nu vor mai fi singuri în competiţie, ci alături de familiile lor! Adică mame cu copiii, şi bunici cu nepoţii!

Chefii sunt extrem de încântați și afirmă că s-au îngrășat câteva kilograme bune: „Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru”

Concurenţii nu vor mai fi singuri în competiţie, ci alături de familiile lor! Adică mame cu copiii, şi bunici cu nepoţii!

Chefii au recunoscut că s-au îngrăşat cu câteva kilograme în timpul filmărilor, pe semne că familiile au dat dovadă de talent neînchipuit!

Timp de șase sezoane, etapa jurizărilor pe nevăzute a surprins prin varietate. Au fost tot soiul de personaje, de la bucătari profesioniști, gospodine, copii talentați, sau chiar vedete pasionate de gătit.

Gina Pistol a mărturisit că „Au fost foarte mulţi concurenţi, multe familii frumoase, faine, cu simţul umorului. Tipologii diferite, ideea este ca trebuie să îi regasesti întotdeauna pe cei care sunt in concurs, în jurul tău.

Citeste si:  Ce moștenire îi va lăsa Adriana Iliescu fiicei sale, Eliza

Sorin Bontea a mărturisit că: „Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru”

Familiile vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare. Elementul-surpriză este că noul sezon da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru. Într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzute până acum. Chefi la cuţite, sezonul familiilor începe astăzi la ora 20 la Antena 1


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite – sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi! 


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV – Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Citeste si:  Caru cu vedete: Sinead O’Connor nu mai vrea să stea cu „dezgustătorii” oameni albi după ce s-a convertit la Islam; Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut la 71 de ani; Dana Rogoz, dezvăluiri din viața intimă! Cel mai ciudat loc unde a făcut sex: “Am crezut că am fost filmată“
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…