APEL UMANITAR. Vedetele s-au unit pentru a salva viaţa lui Matei

Loading...

Matei Ionescu are doar trei ani, o vârstă la care alţi copii se joacă, râd şi au prieteni de vârsta lor, nu medici şi asistente, care luptă din răsputeri să-l ţină în viaţă. Matei, însă, nu cere jucării, ci 65.000 de euro pentru a trăi. Şansa lui vine din Turcia, dar costul vieţii lui este enorm, aşa că părinţii micuţului cer ajutor şi mii de oameni, printre care şi multe vedete autohtone, au întins o mână de ajutor.

Micuţul Matei Ionescu suferă de o boală foarte rară, enecefalită autoimună și de multe alte boli care îi afectează creierul. La trei ani, copilul din Buzău face convulsii în fiecare zi, dar părinţii au primit o speranţă din Turcia. Costurile cu investigațiile, tratamentul, transportul, cazarea se ridică, însă, la aproximativ 65.000 de euro, bani pe care părinţii lui Matei nu îi au.

Oamenii de bine le-au sărit în ajutor, iar în campania „Viaţă pentru Matei’ s-au implicat mii de persoane, care au distribuit anunţul pe reţelele de socializare şi au donat bani. Până acum, s-au strâns 17.000 de euro, dar drumul până la clinica din Turcia, unde micuţul a primit şansa la viaţă, este încă unul foarte lung.

Citeste si:  Vedetele au făcut show pe aeroport înainte de plecarea în aventura ”Asia Express”. ”Hai Margherita, că te întorci măritată din India”

Fotbaliştii de la FCSB s-au implicat şi ei în cazul lui Matei, iar gestul roș-albaștrilor a fost urmat și de campionii mondiali de kickboxing Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Bogdan Stoica, Sandu Lungu, de luptătorii Claudiu Bădoi și Ciprian Șchipu, de arhitecții emisiunii „Visuri la cheie’, Alina Vîlcu și Ciprian Vlaicu, precum și de multe vedete din show biz-ul autohton.

Campania de donații „Viață pentru Matei’ o găsiți aici: https://www.facebook.com/donate/2223071771109845/1834729559960813/

Pentru Matei se pot face donații și în următoarele conturi:

Cont in Lei: RO 43 RNCB 0670 1500 9479 0001, deschis la BCR

Cont in Euro: RO 86 RNCB 0670 1500 9479 0003, deschis la BCR

Titular cont: Fight for Life Charity

PayPal: otilia.caloian@yahoo.com

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos