Antonia și Alex Velea, Paula Chirilă și Tudor de la Fly Project vin să ghicească vedetele din spatele măștilor la Scena misterelor

Loading...

O nouă ediție a show-ului Scena misterelor, prezentat de Dan Negru alături de Romică Țociu, aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi măști spectaculoase, în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, pe care vedetele din platou au misiunea să le ghicească.

 Antonia și Alex Velea, Paula Chirilă și Tudor de la Fly Project li se vor alătura în această ediție vedetelor permanente, Dorian Popa, Andrei Duban și Rona Hartner, din echipa Starurilor, respectiv Pepe, Cosmin Seleși și Diana Munteanu, din cea a Galacticilor, în încercarea de a spune corect cine sunt personalitățile care se deghizează pe Scena misterelor.

Antonia și Alex Velea, Paula Chirilă și Tudor de la Fly Project vin să ghicească vedetele din spatele măștilor la Scena misterelor 2

Echipa care va ghici cele mai multe vedete va câștiga un premiu de 1.000 de euro, pe care îl va dona unei cauze umanitare.

Pentru că unele măști sunt foarte greu de ghicit, Dan Negru le oferă vedetelor din tabere o serie de indicii care le vor ajuta în demersul lor. Însă pentru a intra în posesia indiciilor, vedetele din platou au de trecut printr-o serie de probe, una mai amuzantă decât alta.

Citeste si:  Urşii de la Comăneşti, vedete în lume

Antonia și Alex Velea, Paula Chirilă și Tudor de la Fly Project vin să ghicească vedetele din spatele măștilor la Scena misterelor 3

De pildă, vor trebui să urce pe taurul nărăvaș din platou și să se mențină în șa cât mai mult timp, să încerce să prezinte știrile cu gura deformată de un aparat sau să ghicească ce melodie mimează Romică Țociu.

Care echipă de vedete va câștiga ediția de joia aceasta, telespectatorii vor vedea joi, pe 2 mai, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, împreună cu Romică Țociu, la Antena 1.

Antonia și Alex Velea, Paula Chirilă și Tudor de la Fly Project vin să ghicească vedetele din spatele măștilor la Scena misterelor 4t

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TVAfla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…