Cancan

Andreea Marinescu a luat 70 kg în cele două sarcini: “Plângeam când mă uitam în oglindă”

Loading...

“Am doi băieţi, Vladimir, care are 9 ani, şi Armin, de un an şi jumătate. Sunt doi băieţi foarte cuminţi, care de mici au dormit şi au mâncat bine. Bunicile au fost și ele dornice să stea cu ei, au fost foarte înţelegătoare”, ne-a povestit vedeta PRO TV. Am vrut să aflăm cât de repede a revenit Andreea la ştiri după prima, dar şi după a doua sarcină.

„Am revenit repede la ştiri, nici nu aş fi avut altfel cum, pentru că îmi place mult ceea ce fac şi atunci nu cred că puteam sta departe de televiziune. La prima sarcină am luat în greutate 40 de kilograme. Şi nu a fost foarte simplu, dar am reuşit să dau destul de repede jos. Dupa prima lună slăbisem 27 de kilograme. A fost o slăbire bruscă, nu m-am speriat foarte tare. Dar la a doua sarcina am luat 30 de kilograme și, după un an și jumătate, încă mai am de dat 8 kilograme jos şi acestea mă chinuie. Multă lume îmi spune că nu se vede, că la 38 de ani femeile sunt altfel construite. Încă îmi doresc să port mărimea 36 – 38, să arăt bine pentru mine, nu pentru alţii. Dar lucrul acesta nu e simplu şi am încercat toate curele de slăbire posibile şi imposibile. Dar nu mă pot ţine, mă chinui cu ele, merg la sală. Nu reuşesc să mă menţin. Slăbesc până la o greutate şi le pun înapoi. Acum am 66 de kilograme. Eu îmi doresc să ajung la 58 de kilograme şi la nişte măsuri pe care le aveam înainte să nasc. Am vreo 10 cm în plus cam peste tot şi aceste 8 kilograme cu care nu mă simt bine”, ne-a povestit Andreea. Știrista recunoaște că s-a chinuti enorm.

“După sarcina cu Armin mi-am propus să slăbesc repede, dar ce nu am luat în calcul a fost vârsta. După o anumită vârstă slăbeşti mult mai greu, acumulezi mult mai repede. La o lună jumătate mergeam la sală cu o prietenă antrenor, Carmen Dobrescu. Plângeam când mă uitam în oglinzi şi nu-mi plăcea ce vădeam. Am slăbit cu ea 20 kg. Acum am un nou regim, mănânc salate, carne foarte slabă, friptă sau fiartă, brânzeturile doar de lapte de capră. Încerc să dorm 10 ore, mă trezesc la 4 dimineaţa pentru matinalul de la PRO TV”, ne-a spus vedeta de televiziune.         

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.