Andreea Esca nu mai este singura vedetă din familia ei

Loading...

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută, dar și cea mai constantă prezență de pe micile ecrane, dar iată că, în privința celebrității, e gata să predea ștafeta. Fiica sa, Alexia, vine tare din spate, iar acum Andreea nu mai este singura vedeta din familia ei.

 

Ne-am întâlnit, recent, la evenimentul de lansare a cărții Descoperă-te, a cărei autoare este Andreea Raicu, și am profitat de leitmotivul serii, Tu în echilibru cu tine însuți’, pentru a afla dacă cea mai cunoscută știristă a țării este OK cu ea, dar și cum se simte departe de fiica ei și, mai ales, ce a simțit când și-a văzut fiica pentru prima dată într-un pictorial în revista VIVA!

„Nu este întotdeauna numai plăcut să fii copilul cuiva, vine la pachet și cu multe dezavantaje”

Cu umorul care o caracterizează, Andreea a exclamat: Doamne, ce bine, acum o să fac eu mai puține pictoriale!’, adăugând că o bucură faptul că nu mai este ea singura vedetă a familiei. Pe de altă parte, a ținut să menționeze că „nu este întotdeauna numai plăcut să fii copilul cuiva, vine la pachet și cu multe dezavantaje”, așadar Andreea nu a încercat niciodată să-i influențeze alegerile fiicei sale… Mai puțin în privința facultății, în această privință vedeta Pro TV fiind cea care și-a convins fiica să studieze la Londra. Altfel, după cum declară, Andreea nu este deloc o mamă posesivă, genul control freak.

 

Cât despre look-ul ei neschimbat de ani de zile și despre aspectul tânăr și fresh, Andreea nu are neapărat o rețetă: Cred că important să nu te gândești la câți ani ai, ci pur și simplu să trăiești cu drag viața și lucrurile care ți se întâmplă, să le apreciezi, să le prețuiești și să scoți un maximum de plăcere din ele. Cred că viața ar fi mult mai ușoară dacă am privi mai relaxat lucrurile care ni se întâmplă’.

Citeste si:  Vedete la VIVA Influencers Party 2018. Influenceri de top la cea mai cool petrecere

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.