Andreea Esca a debutat în TV la 19 ani! Cum arăta atunci și cum a fost prima zi la știri!

Loading...

Are 46 de ani și de 27 este la pupitrul știrilor. Are poate una dintre cele mai frumoase, dar și mai grele meserii, dar o face de o viață cu aceeași pasiune. Ați ghicit, este vorba despre Andreea Esca, cea mai cunoscută vedetă din România! Iată ce spune Andreea despre prima ei zi în televiziune!

De luni până vineri, de mai bine de un sfert de secol, Andreea Esca pătrunde în casele românilor prin intermediul micului ecran, la cel mai important jurnal de știri al zilei, de la PRO TV. Indiferent de problemele pe care i le-a rezervat viața, Andreea Esca este acolo, zâmbitoare, în fiecare seară, la 7 fix, cu briefingul zilei, iar dedicarea și pasiunea pentru meseria pe care o practică i-au adus un statut binemeritat – cel de vedetă. În 27 de ani de meserie, Andreea Esca a fost meru în prim-plan, mereu pe prima pagină, viața ei fiind un permanent punct de interes, indiferent de situație. Începând cu familia și încheind cu tunsoarea ei mereu aceeași și salariul pe care îl câștigă, o adevărată legendă urbane, viața Andreei Esca vinde.

Citeste si:  Mugur Isărescu: Politicienii urmăresc obiective pe termen scurt, în vreme ce politica monetară se uită la stabilitatea pe termen lung

„Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile?”

Care este secretul ei? Vedeta a rămas neschimbată, de o modestie și un bun-simț greu de găsit la o celebritate de talia ei, iar asta o face să fie una dintre cele mai apreciate personalități din showbizul autohton. Puțini știu însă cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune și care a fost momentul definitoriu pentru viitorul ei. Iată ce a povestit vedeta pentru revista Tango:

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață.”.

Citeste si:  Caru' cu vedete: ​Ea este actrița de telenovele care întârzie cel mai mult la filmări. Nu ajunge niciodată la timp; Irina Rimes, goală într-o poză pe internet; El este iubitul secret al fiului lui Will Smith, Jaden

Când a intrat pentru prima oară într-un studiou de televiziune, de unde, de altfel, nu a mai plecat, Andreea Esca avea 19 ani, iar de când face această meserie 27! Între timp, vedeta s-a căsătorit și are doi copii superbi – Alexia (19) și Aris (16) și chiar dacă familia este pe primul loc, marea ei dragoste rămâne televiziunea… pe ușile căreia a pătruns pe când era doar o adolescentă. Nouăsprezece ani aveam! La ora douăsprezece noaptea m-a pus la o masă cu alți oameni, toți ca la plenară și fiecare zicea câte ceva, ca la o serbare… Pe urmă ni s-a spus că o să ne sune cineva și eu am plecat, convinsă că nu mă mai sună nimeni. Dar a doua zi m-au sunat și, din ziua aceea, asta fac”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu