Anda Adam va face parte din juriul “Bravo, ai stil!”

Loading...

În cele patru ediții, Anda Adam va avea drepturi depline de jurat și va acorda puncte, în funcție de cât de bine vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic. Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din România, lănsând de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri în topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din țară.

Anda Adam va face parte din juriul “Bravo, ai stil!”

De săptămâna viitoare, în cele patru zile în care se va afla la masa juraților de la Bravo, ai stil!, fanii emisiunii o pot urmări pe frumoasa vedetă și în această postură, aceea de a comenta și juriza vestimentațiile concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania: “Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat. La Bravo, ai stil! îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii“, – a transmis Anda Adam.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Elvis Presley s-a culcat cu fete de 14 ani. A avut o viață sexuală scandaloasă; Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând; Cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Sursă foto: PR

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Home page
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.