Anca Serea, DEZVĂLUIRII INTIME! Detalii neștiute din viața vedetei: Nu îmi iese mie chestia asta

Loading...

Într-un moment de sinceritate, Anca Serea a vorbit despre copilăria ei și despre activitățile care o făceau fericită.

Vedeta recunoaște că nu s-a gândit niciodată că va avea o viața așa frumoasă, potrivit libertatea.ro.

 „Când eram copil, eram foarte cuminte, ca și acum. Am avut norocul că am crescut într-un orășel mic, de provincie, iar lucrurile se întâmplau altfel. Am fost foarte implicată în tot ceea ce înseamnă școală, am fost foarte cuminte. Mă jucam, făceam to felul de păpuși textile, găteam pentru păpuși, o făceam pe doamna învățătoare pentru păpuși, eram învățătoarea celorlalți copii. Nu îmi iese mie chestia asta cu duritatea, dar cine știe, mai încolo. Mă jucam cu ceilalți copii, băteam mingea pe maidan, dar nu jucam fotbal pentru că nu am fost niciodată bună la sporturui. Când eram mică, am făcut balet, dans, activități de-astea, mai de fetițe. Nu mă vedeam aici. Îți dai seama că nu ai cum să-ți imaginezi, decât dacă ești foarte cutezător cu mintea și să-ți planifici totul, pas cu pas. Este și educație, și voia Celui de Sus, noroc, mai multe aspecte. Poate sunt oameni care merită de 100 de mii de ori să fie într-un loc și nu sunt’ a povestit Anca Serea.

Citeste si:  Andronescu: Candidatul PSD la prezidenţiale are toate şansele nu numai să intre în turul doi, dar şi să câştige

 Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Chiar dacă s-a spus că sunt la un pas de divorț, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult, artistul a povestit recent de ce Anca Serea a lipsit de la botezul băiețelului Sandrei N.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.