Anamaria Prodan, de urgență la spital! În ce stare este vedeta

Loading...

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital! Admiratorii vedetei se întreabă în ce stare este acum. Impresara este și în acest moment sub supravegherea medicilor, căci stare ei de sănătate generală nu este una bună. Dat fiind și faptul că are o viață haotică, dar și că în ultimele luni a pierdut-o pe mama sa, Ionela Prodan, a avut o cădere bruscă, ce a dus-o de urgență la o unitate spitalicească. Potrivit viva.ro, vedeta a ajuns aseară la spital, la ora 23:30. Apelul la 112 a fost făcut chiar de ea și, la fața locului a ajuns imediat o ambulanță cu un medic. De aici, doctorii au decis să  o trimită de urgență la spital. Conform informațiilor din presă, Anamaria Prodan, în acel moment, era foarte slăbită, palidă, dar și transfigurată de durere.

O sursă a spitalului a declarat, pentru wowbiz.ro, că impresara ar fi dorit să ajungă singură spre clinică, însă, starea ei de sănătate nu a lăsat-o, astfel că a chemat o salvare. ”Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit”, a declarat o sursă a unității spitalicești.

Citeste si:  Declinul PSD este evident. Ultimul sondaj i-a băgat în şedinţă pe greii partidului. CIFRE NEGRE ŞI PENTRU PNL. News alert politic

Anamaria Prodan, de urgență la spital! ”Era slăbită și de nerecunoscut”

Anamaria prodan a ajuns la spital
Fotografie în care se află Anamaria Prodan, pe patul de spital

De altfel, tot aceasta a confirmat faptul că impresara nu arăta deloc bine. ”Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, a completat o sursă.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?