Cancan

Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii

Loading...

„Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România pune la dispoziţia concurenţilor un Euro pe zi, sumă cu care aceştia trebuie să se descurce să îşi găsească transport, cazare şi mâncare. Drumul Elefantului, care în acest sezon trece prin Sri Lanka şi India este extrem de dificil şi solicitant din toate punctele de vedere pentru cele 9 perechi de vedete, aşa că fiecare încearcă să îi facă faţă cum poate mai bine. Ana Morodan, de exemplu, a găsit o soluţie salvatoare. Cu banii pe care îi primeşte îşi cumpără acadele de oriunde găseşte, pentru că e lucrul care o relaxează şi îi aduce aminte de comfortul de acasă, unde poate avea oricând acces la dulciuri.

Atunci când misiunile sunt foarte dificile sau în zilele în care găsirea unei maşini pare o sarcină imposibilă, Ana recurge la bomboane pentru a se putea calma şi pentru a putea continua cursa.

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka şi India sunt cele două destinaţii care vor pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor. Diferenţele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toţi aceşti factori vor transforma această experienţă în provocarea vieţii lor.

➡️ Urmăreşte Asia Express online

pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.