Alianţa PRM-PRU a devenit oficială. Mogulul Sectorului 1, fostul liberal Vlad Moisescu, şi avocata Laura Vicol, noile vedete ale alianţei

Loading...

Partidul România Mare şi Partidul România Unită au semnat joi, 31 ianuarie, protocolul prin care formează oficial o alianţă, a anunţat liderul PRU, fostul deputatul Bogdan Diaconu.

„Astăzi impreuna cu Presedintele PRM, Victor Iovici am semnat protocolului Alianței PRM+PRU.

Totodată avem onoarea sa o anuntam pe Laura Vicol ca purtator de cuvant al Aliantei si pe Vlad Moisescu ca director de campanie al Alianței PRM+PRU!

Sunt convins că împreună vom face o Românie Mare și Unită!”, scrie Diaconu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Arme împotriva răcelii: Ceaiurile mai puţin cunoscute care întăresc sistemul imunitar

Vlad Moisescu a fost deputat PNL în perioada 2000-2004. A fost vicepreşedinte şi trezoerier al PNL. A înfiinţat Iniţiativa România Liberală, alături de Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, după care a trecut la PNŢCD. Considerat „mogului” Sectorului 1, Moisescu a intrat în vizorul DNA, alături de Chiliman, pentru atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care aceştia ar fi primit „comisioane” de 10% din valoarea contractelor încheiate, iar ulterior a fost inculpat într-un alt dosar al DNA. Deşi Moisescu a fost reţinut în 2015, când a început ancheta DNA Ploieşti, acesta nu a fost trimis în judecată până în prezent.

Citeste si:  Roboți, pirați și mumii din Egiptul Antic! Vedetele au făcut show de senzație la „Scena misterelor”

Avocata Laura Vicol a fost achitată definitiv de judecători, în octombrie 2018, după ce DNA a acuzat-o de favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri sub semnatură privată.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu