Aldo Blaga, fost concurent „X Factor”, a cântat cu o vedetă în SUA: „M-a ales din public” – Video

Loading...

Aldo Blaga, fost concurrent „X Factor”, a povestit, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că l-a cunoscut pe David Foster și că a cântat alături de el în Statele Unite ale Americii. 

„M-am dus la un concert în Omaha anul trecut și l-am cunoscut pe David Foster oarecum întâmplător. I-am spus că vin din Transilvania, el tocmai făcuse coloana sonoră pentru filmul «Hotel Transylvania 3». Am spus că am călătorit 9.000 de kilometri doar ca să am prilejul să dau mâna cu el în culise. Apoi, în timpul concertului, m-a ales din public să cânt. Am cântat «My Way»”, a povestit Aldo Blaga. 

Aldo Blaga, fost concurent X Factor, s-a calificat în finala Eurovision România cu melodia „Your journey” prin votul publicului.

El a compus piesa „Your journey”alături de Olivier Bassil și Nicoleta Roman. Aldo Blaga a cântat melodia în platoul „Neazta cu Răzvan și Dani”. 

Aldo Blaga a participat în cadrul celui de-al șaselea sezon „X Factor”, ajungând până în Bootcamp.

Citeste si:  Vedetele, versuri pentru Răzvan și Dani, la 11 ani de „Neatza”: „Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei” – Video

În 2017, Aldo Blaga a lansat primul său album de studio, „Despre Dragoste”, care este dedicate cauzelor caritabile și reprezintă încununarea a 10 ani de creație.

Aldo Blaga este din Satu Mare, a studiat planul de la 7 ani și clarinetul de la 11 ani.

David Foster a lucrat ca producător alături de vedete precum Madonna, Michael Jackson, Christina Aguilera, Andrea Bocelli,Toni Braxton, Michael Bublé, Celine Dion, Whitney Houston și Jennifer Lopez. 

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Citeste si:  Doctor în Drept: Europa poate suspenda schimbările Legilor Justiției, promovate de PSD-ALDE
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express