Actrița Felicity Huffman ar putea sta în închisoare patru luni

Loading...

Actrița Felicity Huffman, care a pledat vinovat într-un caz de fraudă în urma căreia copii de vedete au fost ajutați să intre la universități de elită, precum Yale și Stanford, ar putea sta în închisoare patru luni, aceasta fiind pedeapsa cerută de procurori, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

La începutul lunii martie, actrița Felicity Huffman s-a numărat printre cele aproximativ 50 de vedete și șefi de mari companii anchetați în acest caz de fraudă.

Procurorii americani au spus că schema de fraudare a fost pusă la punct în 2011, de o companie care pregătea elevii pentru admiterea la facultate, cu sediul în Newport Beach, California. Schema implica mită pentru preparatori fizici, teste măsluite și chiar fotografii modificate pe computer ale unor tineri candidați, realizate astfel încât aceștia să pară atleți de elită – una dintre condiții pentru admiterea la facultate.

La momentul respectiv, William „Rick” Singer, în vârstă de 58 de ani, a pledat vinovat la acuzațiile legate de punerea în practică a acestei scheme, prin intermediul organizației sale, Edge College & Career Network din Boston. Părinților li se cereau sume de la 100.000 de dolari la 2,5 milioane de dolari pentru aceste servicii, iar banii erau descriși drept donații. Totalul sumei s-ar ridica la 25 de milioane de dolari. Singer a fost inculpat, printre altele, pentru spălare de bani și obstrucționarea justiției.

Citeste si:  Alegeri prezidenţiale în Brazilia: Două viziuni asupra ţării se confruntă în al doilea tur de scrutin / ”Trump tropical” vs. favoritul "tatălui săracilor"

Citește și: Britney Spears vrea să iasă de sub curatela tatălui ei, după ce acesta ar fi internat-o cu forța

Printre cei 33 de părinți reținuți atunci de poliție și puși sub acuzare s-a numărat și Felicity Huffman, celebră pentru rolul din serialul de televiziune de succes „Neveste disperate/ Desperate Housewives”.

Luni, în cadrul unei audieri la o instanță din Boston, aceasta a pledat vinovat, în cadrul unei înțelegeri încheiate cu autoritățile. Procurorii au cerut în cazul ei o pedeapsa cu închisoarea minimă, potrivită infracțiunii, respectiv de patru luni.

Huffman, care este căsătorită cu actorul William H. Macy, a declarat, luni, și că fiica sa suferă de dificultăți de învățare.

Actrița nominalizată la Oscar, care își va afla sentința în luna septembrie, i-ar fi plătit 15.000 de dolari lui Singer. Aceasta a declarat anterior că fiica sa nu a fost la curent cu demersurile sale.

Acesta este cel mai recent caz de fraudă dintr-o serie care a afectat domeniul universitar din SUA.

Citeste si:  Una dintre cele mai mari vedete de la Holywood ar putea intra în politică

În noul caz, cu nume de cod „Operation Varsity Blues”, nu au fost puși sub acuzare studenții, iar autoritățile spun că unii dintre aceștia nu știau despre schema de fraudare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, creatorii schemei de fraudare și părinții pot primi o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Reprezentanții Universității Yale și ai Universității din Sudul Californiei au declarat că vor coopera cu autoritățile. Printre celelalte instituții vizate se numără Universitatea din Texas, Universitatea Wake Forest și Universitatea California din Los Angeles.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet