Acesta este secretul actritelor din filmele pentru adulti pentru a arata cat mai bine

Te-ai intrebat cum arata actritele din filmele pentru adulti inainte sa fie machiate. Transformarile lor sunt spectaculoase Dezbracate de haine si “imbracate” cu foarte mult machiaj. Acesta este secretul actritelor din filmele pentru adulti pentru a arata cat mai bine. Un make-up artist din Los Angeles dezvaluie cum arata acestea inainte sa-si intre in roluri.   In urma cu zece ani, Melissa Murphy a renuntat la jobul ei de vanzatoare la un magazin de cosmetica din Boston ca sa lucreze in industria erotica. Nu ca actrita, ci ca make-up artist. De-a lungul timpului, ea si-a documentat activitatea si a fotografiat actritele inainte si dupa sesiunea de make-up. Apoi, a postat imaginile pe Instagram, unde are in prezent peste 75.000 de urmaritori. Transformarile femeilor sunt de-a dreptul uimitoare si arata cat de mult machiaj folosesc acestea pentru a arata cat mai provocator.
Acesta este secretul actritelor din filmele pentru adulti pentru a arata cat mai bine 1 Acesta este secretul actritelor din filmele pentru adulti pentru a arata cat mai bine 2 Acesta este secretul actritelor din filmele pentru adulti pentru a arata cat mai bine 3
  Pentru mai multe imagini verificati accesati instagram.
Citeste si:  ​Caru' cu vedete: Fiica lui Michael Jackson, reacţii după controversatul documentar; „Faleze de nisip”, un film despre luxul de a fi liber; Statutul de „miliardar prin forţe proprii”
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică