ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU

Loading...

La numai câteva ore după ce a fost arestată, la poliție și-a făcut apariția fostul iubit, Kris Boyson, alături de care a petrecut toată noaptea, informează jurnaliștii de la Daily Mail. Aceștia l-au fotografiat pe bărbat vizibil îngrijorat.

Katie Price s-a numărat printre invitații de la petrecerea de ziua fostului partener, unde a băut mai multe pahare cu alcool. După ce petrecerea a luat sfârșit, aceasta nu a ținut cont că a băut mult peste măsură, s-a urcat la volanul mașinii de 75.000 de lire și, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un tufiș aflat pe o stradă din Woolwich, un district din Londra. La scurt timp de la impact, au ajuns polițiștii, care au arestat-o pe vedetă pentru că s-a urcat la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În jurul orei 02:00, miercuri, 10 octombrie, ofițerii de la Poliția Britanică a Transportului au dat peste o mașină care prezenta semnele unui impact, pe drumul Shooters Hill, în Woolwich”, a declarat un reprezentant al Poliției Metropolitane, potrivit Daily Mail. La momentul transmiterii acestei știri, vedeta de televiziune se afla încă în arestul polițiștilor englezi. Vă reamintim că aceasta nu e prima dată când Katie Price încalcă legea. La începutul acestui an, vedetei i s-a suspendat permisiul pentru șase luni, după ce a apăsat puternic pe accelerație într-o zonă în care era restricție de viteză.

Citeste si:  Tragedie în politica românească! Primarul a murit într-un accident de mașină

ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU 2 ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice