Cancan

ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU

Loading...

La numai câteva ore după ce a fost arestată, la poliție și-a făcut apariția fostul iubit, Kris Boyson, alături de care a petrecut toată noaptea, informează jurnaliștii de la Daily Mail. Aceștia l-au fotografiat pe bărbat vizibil îngrijorat.

Katie Price s-a numărat printre invitații de la petrecerea de ziua fostului partener, unde a băut mai multe pahare cu alcool. După ce petrecerea a luat sfârșit, aceasta nu a ținut cont că a băut mult peste măsură, s-a urcat la volanul mașinii de 75.000 de lire și, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un tufiș aflat pe o stradă din Woolwich, un district din Londra. La scurt timp de la impact, au ajuns polițiștii, care au arestat-o pe vedetă pentru că s-a urcat la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În jurul orei 02:00, miercuri, 10 octombrie, ofițerii de la Poliția Britanică a Transportului au dat peste o mașină care prezenta semnele unui impact, pe drumul Shooters Hill, în Woolwich”, a declarat un reprezentant al Poliției Metropolitane, potrivit Daily Mail. La momentul transmiterii acestei știri, vedeta de televiziune se afla încă în arestul polițiștilor englezi. Vă reamintim că aceasta nu e prima dată când Katie Price încalcă legea. La începutul acestui an, vedetei i s-a suspendat permisiul pentru șase luni, după ce a apăsat puternic pe accelerație într-o zonă în care era restricție de viteză.

ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU 2

ACCIDENT TERIBIL! BEATĂ la volan, o VEDETĂ TV a provocat un DEZASTRU 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.