Unei familii de români i-au fost luați toți copiii pe motiv de îndoctrinare creștină

Ziarul Adevărul a publicat drama incredibilă prin care trece o famile de români care s-a mutat acum 10 ani în Norvegia din România. Marius și Ruth Bodnariu au rămas fără cei 5 copii deoarece aceștia le-au fost luați de protecția copilului din Norvegia. Povestea lor a fost făcută publică pe mai multe siteuri creștine și este una de-a dreptul dramatică.   Autorităție norvegiene  le-au luat românilor 4 dintre copii pe motiv că părinții sunt creștini radicali și că îi influențează negativ pe minori prin îndoctrinare. Inițial, copilul de 3 luni a fost lăsat acasă, dar la la o zi distanță,  poliția și protecția copilului  au revenit și l-au luat și pe acesta. Desfășurarea poveștii este una halucinantă, conform unei postări pe facebook a fratelui lui Marius Botnariu, Daniel, care locuiește în România. Astfel, luni 16 noiembrie, poliția s-a prezentat la școală și le-au luat inițial în custodie pe cele două fete ale românilor, Eliana şi Naomi, care au fost duse într-un loc secret. Apoi poliția s-a dus la locuința celor doi de unde i-au luat pe cei doi băieți, Matei şi Ioan.
Citeste si:  Amendat pentru ca a sunat la 112 pentru a verifica legalitatea unui camion cu lemne.
  Instantaneu cu familia Bodnariu   Apoi poliția a reținut-o pe femeie și a dus-o la interogatoriu. Au eliberat-o în aceeași zi dar a doua zi au revenit și au luat de lângă femeie și copilul de numai 3 luni. Cu această ocazie autorităție le-au transmis românilor că ceilalți patru copii au fost duși la două familii de norvegieni unde s-au integrat perfect și că acestora nu le este dor de părinți. La doar o zi după ce îi luaseră de acasă pe cei 4 copii!   Conform aceleiași surse, calvarul românilor a pornit de la un denunț făcut de o profesoară care i-a auzit pe copii cântând un cântec creștin și a altui denunț care susține că atât părinții cât și bunicii sunt creștini radicali și îi influențează negativ pe copii. Din 16 noiembrie românii nu i-au mai văzut pe cei 4 copii luați inițial iar pe bebelușul de 3 luni mama a reușit să-l vadă timp de câteva ore după ce a apelat la un avocat.
Citeste si:  Minionii au distrus drogurile
  Conform unui expert consultat de jurnaliștii de la Adevărul este foarte posibil ca autoritățile norvegine să fi acționat în vederea protejărilor minorilor și singura soluție pentru aceștia este să-și ia un avocat bun și să aștepte să vadă exact acuzațiile pe care le aduc cei de la protecția copilului din Norvegia.   Cei de la Adevărul au contactat și Ministerul Afacerilor Externe pentru a obține mai multe detalii dar până ieri nu au primit încă nici un răspuns. În sprijinul familiei Bodnariu, mii de români au distribuit în rețelele de socializare povestea lor și un pastor român din America a făcut apel la solidaritate și rugăciune pentru cei doi părinți aflați într-o situație atât de dificilă.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…