Bizar

Un război îndelungat s-a dus între tribul Paiutes şi giganţi, pentru ca în cele din urmă giganţii să-şi construiască numeroase ambarcaţiuni şi să părăsească continentul.

Există şi în ziua de astăzi numeroase triburi care vorbesc despre uriaşii cu păr roşu, care au trăit pe continentul american în urmă cu mii de ani. Atunci erau vremuri tulburi şi războiul pentru câştigarea supremaţiei a fost unul crunt şi de durată.

În cultura mayaşă, cât şi în cea aztecă, există nenumărate povestiri despre oamenii uriași cu părul roşu. Se spune că aceştia trăiau în nordul continentului american şi erau de o violenţă ieşită din comun. Mayaşii i-au întâlnit pentru prima dată atunci când au trimis oameni pentru descoperirea de noi teritorii. De asemenea, textele antice ne mai informează că uriaşii cu părul roşu au venit pentru prima dată pe Terra în urmă cu peste 15.000 de ani şi şi-au găsit sfârşitul într-un mod enigmatic.

Pornind de la aceste relatări, oamenii de ştiinţă americani au pornit în căutarea urmelor uriaşilor. Cine erau ei cu adevărat şi de unde proveneau?

Aceste legende s-au adeverit a fi reale în 1924, moment în care speologii americani au descoperit Peștera Lovelock. Această peşteră este situată la aproximativ 20 de kilometri sud de oraşul Lovelock, Nevada, având o lungime de numai câţiva zeci de metri. Pentru prima dată, speologii au descoperit osemintele unei civilizaţii de giganţi.

Aceste rămăşiţe au fost transportate spre un laborator specializat pentru a fi analizate. S-a putut stabili ca au aparţinut unor oameni extrem de înalţi de aproximativ 11 metri. În urma acestei descoperiri, nu doar că specialiştii au fost uimiţi, dar au vrut mai multe detalii despre civilizaţia misterioasă. Cum cele descoperite nu arătau alte indicii despre uriaşi, atunci s-a apelat la istoria unui trib nord-american.

Este vorba despre Paiutes, un trib amerindian care şi-a dus existenţa pe teritoriul actual al Nevadei. Legendele vorbesc despre cum o rasă de oameni albi, de statură gigantică, cu părul roşu, a trăit pe teritoriul Nevadei. Aceşti giganţi erau violenţi şi se credeau stăpânii absoluţi ai comitetului.

 

Un război îndelungat s-a dus între tribul Paiutes şi giganţi, pentru ca în cele din urmă giganţii să-şi construiască numeroase ambarcaţiuni şi să părăsească continentul.

Undeva pe la mijlocul anilor ’50, arheologii au descoperit şi alte peşteri ale giganţilor. În urma săpăturilor, zeci de mii de artefacte au fost scose la lumina zilei. Acestea, după ce au fost analizate, au fost expuse la diverse muzee din SUA şi în ziua de astăzi sunt dovezi incontestabile ale trecutului planetei.

Originally posted 2015-05-30 09:07:43.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.