Bizar

Un cersator din America a fost arestat pentru ca isi incarca telefonul

Cred ca politia Americana vrea cu orice pret sa tina prima pagina a tuturor ziarelor din lume. Nu trece nici macar o zi fara sa auzim la stiri sau sa citim in ziarele nationale si locale de isprava unor politisti Americani.

Acum cateva zile acestia au arestat un cersator care isi incarca telefonul la un spatiu public special facut de primarie pentru asta.

Politistul care a facut arestarea si-a justificat actiunea ca cersatorul utiliza un spatiu public fara aprobare si ca aduce costuri foarte mari primariei si  ca in aceasta situatie economica trebuie sa avem grija cu cheltuielile.

Mai mult dupa procesare, acestia i-au pus o cautine de 500$ lucru imposibil pentru cersator sa o plateasca plus nu ca nu avea pe nimeni care sa pplateasca aceasta suma pentru el.

Cersatorul a fost audiat adoua zi de un judecator care la auzul acuzatiilor a ras si l-a eliberat pe acesta. Judecatorul a mai spus ca politistul a arestat cersatorul fara nici un temei legal si chiar a incalcat legea.

La iesirea din judecatorie cersatorul era trist dar in acelasi timp fericit pentru ca nu a stat mai mult in arestul politiei pentru a fi abuzat de acestia.

Mai vrea cineva sa emigreze in America?

Originally posted 2015-06-04 22:33:59.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.