Site de matrimoniale pe bază de miros

Site de matrimoniale pe bază de miros 1

Parfumul dragostei e în aer, la propriu, sub forma unei noi platforme de matrimoniale din online, pe nume Smell.Dating. Ideea, creată de o artistă și inginer de mediu Tega Brain și de colegul ei Brian House, se folosește de feromonii pe care-i generezi când dai swipe pe TinderSite de matrimoniale pe bază de miros 2 sau scanezi mesaje de pe OkCupidSite de matrimoniale pe bază de miros 3, într-un scop bun. Tot ce ai nevoie ca să-ți dai seama dacă sunteți compatibili, susțin ei, e să-ți miroși partenerul.

Brain s-a alăturat co-fondatorului Useless Press, Sam Lavigne, ca să aducă această teorie în lumea reală. În prezent, poți ajuta la testarea teoriilor lui Brain – și poate chiar să-ți întâlnești dragostea – prin intermediul sistemului dezvoltat de ei. Site-ul Smell.Dating descrie procesul: „1. Îți trimitem un tricou. 2. Îl porți trei zile și trei nopți fără deodorant. 3. Îl returnezi într-un colet preplătit. 4. Îți trimitem mostre din tricourile purtate de alți indivizi selecționați de noi. 5. Miroși mostrele și ne spui care-ți place. 6. Dacă cineva al cărui miros îți place se simte atras la rândul lui de mirosul tău, îți vom da informații de contact. 7. Restul rămâne la latitudinea ta.”

Citeste si:  Adolescentă obligată să mănânce propria vomă

Ține cont de faptul că procesul nu implică imagini de profil, like-uri sau dislike-uri, biografie sau aplicații. Proiectul e diferit cu totul față de tehnicile obișnuite folosite de serviciile de matrimoniale online, și e construit pe baza unei cercetări serioase. „Spre deosebire de sunet și vedere, mirosul e interpretat la început în termeni de memorie și emoție, înainte să fie tradus în limbaj”, spune site-ul, pe baza unor surse diverse ca un studiu din 2010 de la Experimental Biology and Medicine și cercetarea lui Immanuel Kant. „Aparatul olfactiv e o sursă nontrivială de informație, iar impactul lui asupra vieții sociale e încă necunoscut. Totuși, când vine vorba de relațiile romantice pe termen lung s-ar putea să fie mai riscant să ignori semnalul puternic al mirosului, decât să te bazezi pe el. Cercetătorii mirosului chiar speculează că ratele ridicate ale divorțului din ziua de azi s-ar putea să aibă legătură cu folosirea exagerată a deodorantelor și utilizarea scăzută a informațiilor olfactive naturale.

Citeste si:  De ce tinerele femei americane se alătură ISIS şi cum ajung ele sclave sexuale

Atât de important poate fi mirosul în relații – bruiarea abilității noastre de a mirosi neîncrederea poate fi un motiv pentru ratele mari ale divorțurilor. Lavigne și Brain combină cercetarea asta incredibilă cu tehnici obișnuite folosite de serviciile de matrimoniale, pentru o experiență care îmbunătățește și critică întregul concept al relațiilor de pe internet.

Site de matrimoniale pe bază de miros 4

Ei au aranjat serviciul sub forma Tinder-ului, ca să se asigure că poți primi mesaje doar de la cei cu care ești compatibil. „Compatibilitatea reciprocă e amuzantă pentru că e o încercare de a te salva în fața unei posibile respingeri, cu ajutorul unui algoritm. Nu sună ca un vis, iubire fără respingere? Introducem asta ca o promisiune faină.”, a zis Brian pentru The Creators Project. „Dar, spre deosebire de site-urile de matrimoniale, noi nu strângem informații despre utilizatori. Genul, preferințele sexualeSite de matrimoniale pe bază de miros 5 sau vârsta lor rămân necunoscute atât nouă, cât celorlalți. Serviciul nostru vrea mai mult să te deconecteze de la prejudecățile inevitabile și să-ți dea o șansă să vezi ce alege subconștientul tău. Nu poți alege mirosul sau gustul cu care să fii compatibil, e ceva intuitiv. Trebuie să ai încredere în nasul tău.”
Citeste si:  POARTA LUI DUMNEZEU, MISTERUL UNUI LOC UITAT DE LUME
Serviciul costră 25 de dolari pentru o dată, în care intră și materialele – Lavigne ne asigură că e un experiment artistic, și nu o afacere cu care vor să distrugă alte industrii. Primii o sută de new yorkezi care aplică pentru „Primul mail cu serviciul pe bază de miros”, își vor testa teoriile despre miros, feromoni și așa-zisa sterilitate a întâlnirilor din online. Iar, dacă știința în sine nu e destul ca să încerci Smell.DatingSite de matrimoniale pe bază de miros 6, Lavigne și Brain aduc în discuție și serendipitatea, și îi încurajează pe utilizatori „să fie deschiși la căile mirosului.”  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis