Scene de groază: “Ușile, soneriile, pereții, toate erau pline de sânge“

Vlad Bondrea, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Constanța, este suspectul numărul 1 în cazul unei tentative de crimă. În această dimineață, în jurul orei 04.30, acesta ar fi înjunghiat în piept un bărbat în vârstă de 52 de ani din Gherla, și apoi i-a devastat apartamentul.
Vecinii victimei spun că clujeanul îl plătea pe tânărul din Constanța pentru partidele de sex și cel mai probabil, între cei doi s-ar fi iscat un scandal din cauza banilor. „A bătut la ușa mea dar nu am deschis. Soțul meu are probleme cu inima. Am aflat și eu după ce s-a întâmplat nenorocirea. Doamne, cum arăta! Era plin de sânge. Din câte am observat eu mai veneau bărbați pe la el, dar ce se întâmpla în apartamentnu știu”, a spus o vecină pentru jurnaliștii de la dej24.ro. Evenimentul a avut loc într-un apartament din județul Cluj, Gherla. Într-un final, plin de sânge și vizibil speriat, bărbatul a reușit să iasă din casă și să strige după ajutor.
Citeste si:  Prima țară din Europa care și-a cedat PAVILIONUL național
Locatarii blocului au fost martorii unor scene desprinse parcă dintr-un film de groază: ușile, soneriile, pereții etajelor 1 și 2, toate erau pline de sânge, iar apartamentul victimei arăta ca după o luptă. Terifiați, vecinii au sunat imediat la 112. „Doamne, ce era în casă! E greu de descris. Eu cred că cel din Constanța a plecat schimbat de haine. Cred că se îmbrăcase cu hainele bărbatului care locuiește în blocul nostru”, a spus o altă vecină pentru presa din Cluj. Polițiștii au primit informații importante și detalii despre cel care este vinovat de tentativă de omor, chiar de la vecini. Aceștia au relatat faptul că bărbatul în vârstă de 52 de ani găzduia adolescentul din Constanța și că îi dădea o sumă de bani în schimbul raporturilor sexuale. Locatarii „blocului groazei” au mai afirmat că înainte de a da bir cu fugiții, tânărul ar fi furat și cardurile pe care omul le avea și din câte se pare, acesta îi strângea pentru o operație. În prezent, oamenii legii îl caută pe tânăr în tot județul Constanța, dar și în județul Cluj. Acesta riscă să își petreacă ani buni după gratii pentru tentativă de omor. Reamintim că la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut o crimă înfiorătoare a zguduit orașul Constanța. În fața ușii unui apartament a fost găsit într-o baltă de sânge un bărbat înjunghiat. După urmele de sânge de pe pereți și de pe scări, se pare că acesta s-a luptat pentru viața sa și cu ultimele puteri a sunat la ușile vecinilor dar nimeni nu i-a răspuns. Victima era patronul unui club gay din Constanța. După ce a fost prins, criminalul, un tânăr de 28 de ani, și-a recunoscut fapta și a ajuns după gratii.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Home page
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.