Reîncarnarea, o nouă șansă la viață

Atunci când vine vorba despre reîncarnare, lumea se împarte în două: pro și contra. Atât pentru hinduși cât și pentru tibetani, reîncarnarea este o certitudine. Potrivit acestora, reîncarnarea este o certitudine, iar după moarte fiecare om revine pe pământ în funcție de nivelul spiritual al decedatului. Conform efemeride.ro, cei mai puțin evoluați spiritual se pot reîncarna în plante sau animale, iar cei mai dezvoltați spiritual se pot reîncarna în oameni.   Pentru cei mai pesimiști există câteva cazuri concrete de reîncarnare. Potrivit sursei menționate, primul caz recunoscut și de specialiști este cel al copilului de patru ani care a povestit detaliat despre moartea unui pilot din cel de-al Doilea Război Mondial.   Reîncarnarea, între mit și realitate   Copilul oferea informații atât despre moartea sa în timpul războiului cât și detalii din viața de familie. În discuțiile sale cu oamenii de specialitate, băiatul le-a spus acestora locul de unde a decolat avionul cât și marca acestuia dar și zona unde a avut loc tragicul accident. În timpul somnului, copilul avea coșmaruri, în care trăia momentul morții sale în război. Speriat de mărturisirile acestuia, tatăl băiatului a mers la întrunirile cu veteranii de război, a studiat diverse arhive. Coincidență sau nu, mărturisirile băiatului au fost afirmate de către veteranii de război. Exactitatea cu care băiatul oferea aceste informații a lăsat fără cuvinte pe toată lumea.
Citeste si:  10 motive sa fii single
  Biserica Ortodoxă Română refuză cu vehemență teoria reîncarnării. Aceștia cred doar în Biblie și în Isus Hristos, refuzând altă teorie despre credință. Potrivit sfaturiortodoxe.ro, Părintele Cleopa vorbește despre reîncarnare pe care o consideră ca fiind „cea mai mare nebunie, păgânătate și rătăcire de la adevăr. Este o prostie să crezi că după moarte sufletul omului intră în alte trupuri de oameni, dobitoace…”.   Potrivit unei statistici apărute pe luptapentruortodoxie.blogspot.ro, la începutul anilor 90 s-a constatat că peste 20% dintre europeni și americani credeau în reîncarnare. Conform Bisericii Ortodoxe Române, această statistică este destul de îngrijorătoare, deoarece aderarea la această credință aduce cu ea pierderea unor suflete din creștinism.
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’