Bizar

Planul de microcipare umană a început să fie pus în aplicare în secret


Conform site-ului beforeitsnews[.]com, planurile de microcipare umană sunt în plină desfășurare și deși poate părea incredibil, în foarte scurt timp oamenii vor avea implantat sub piele un microcip cu ajutorul căruia toate mișcările lor vor fi depistate, înregistrate, iar apoi stocate într-o bază de date. În felul acesta, viața privată a oamenilor va fi invadată, chiar eliminată complet, deoarece fiecare mișcare și gând va fi controlat.

 

Primii care vor beneficia de un implant cu microcip sunt nou-născuții din SUA, iar apoi cei din Europa. În presa americană, nu există foarte multe articole referitoare la acest plan de microcipare umană, însă presa din Finlanda avertizează americanii, dar și europenii cât sunt de aproape de a intra într-o Nouă Ordine Mondială totalitară, în care populația va fi lipsită de drepturi și libertăți.

Microciparea umană va fi pusă în practică

Un articol din ziarul finlandez Spekula, avertizează că există tehnologia necesară pentru a stabili o Nouă Ordine Mondială totalitară și le cere medicilor și studenților la medicină să asigure viitorul libertății umane prin schimbarea direcției medicinei militare și a tehnologiei de control al minții.

 

Rauni-Leena Luukanen-Kilde, un fost director medical finlandez a confirmat faptul că într-adevăr, în prezent există tehnologia necesară pentru realizarea microcipurilor și implantarea lor, iar în felul acesta se poate realiza controlul activităților sociale și politice în numele unor interese private sau militare și chiar se poate contracara gândirea independentă a oamenilor. Doctorul Kilde susține faptul că SUA este principalul vinovat pentru planul de microcipare umană, deoarece în SUA se utilizează clandestin echipamentele electronice cu scopul de a controla populația în viitorul apropiat, iar acest lucru este ținut secret și de presa americană. Conform doctorului Kilde, amenințarea microcipurilor poate fi învinsă doar prin educarea populației, folosind literatura de specialitate disponibilă și prin informarea cât mai completă și corectă.

 

Microciparea umană presupune implantarea sub piele a unui dispozitiv de identificare cu circuit integrat numit RFID (Identificare prin frecvență radio) ce conține date personale de identificare, istoricul medical, informații de contact, etc. și are atât avantaje, cât și dezavantaje. Unii experți sunt de părere că implantarea microcipurilor la oameni poate oferi avantaje importante în anumite cazuri.

De exemplu, microcipurile ar putea face diferența dintre viață și moarte în cazul jurnaliștilor de război, al soldaților sau al persoanelor răpite. De asemenea, ar putea ajuta la prinderea mai rapidă a infractorilor sau ar putea oferi oamenilor posibilitatea de a deschide casa ori mașina fără a mai folosi cheia sau de a se autentifica pentru a intra în zone speciale fără a mai avea nevoie de acte.

 

Dezavantajele microcipării ar fi acelea că invadează viața privată și poate ajunge să o controleze complet. Toate informațiile personale ale oamenilor sunt stocate într-o bază de date externă la care pot avea acces persoane rău intenționate care pot fura identitatea altcuiva și în plus, microcipurile pot fi folosite pentru a urmări fiecare mișcare a cetățenilor, îngrădindu-le libertatea.

 

Originally posted 2015-11-08 02:13:15.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.