O româncă este virgina la 39 de ani! Singurătatea nu o sperie

Comunitățile de români din străinătate au devenit foarte populare și unite. Dar cele mai unite și mai numeroase sunt cele ce habitează aproape în toate orașele mari ale Italiei.Roma, Cremonese, Aprilia, Napoli, Verona, Bolognia aproape mai toate orașele sunt populate de muncitorii români de intelectuali, dar mai ales de celebrele badante românce.
Povestea Petronelei Ciurea, badantă din județul Neamț este una mai atipică, mai ales că Petro cum o alintă rudele de pe mamă din Bacău este o femeie cuminte și harnică, iar dovada cea mai concludentă este aceea că la 39 de ani este încă fecioară. Petronela lucrează în apropiere de Torino ca badantă la două familii. Uneori după cum a mărturisit în exclusivitate pentru Blasting News România, lucrează și duminica fără a avea timp să se recreeze sau să se distreze.   Badantele românce la mare preț   Despre adolescența ei nu prea are multe de spus. A fost o fată cuminte, ascultătoare și, probabil, deși nu vrea să recunoască pe față, a asistat la ceva ce a determinat-o să refuze orice prietenie cu bărbații. Cu nasul cârn, tunsă modern cu breton Petronela are aproape 11 ani de când este în Italia și muncește din greu. Acasă, la părinții ei din comuna Bălțătești se duce de patru ori pe an. Nu a cumpărat nimic cu bănuții strânși, ba dimpotrivă a renovat casa părintească și a asigurat părinților tot timpul tot ceea ce ar trebui să aibă niște oameni care au obosit trudind zeci de ani de zile.
Citeste si:  Mai este Simona Halep virgină?
  Liceul l-a terminat prima, cu 10 pe linie, dar la facultate nu a mai ajuns deoarece nu a vrut să fie o povară pentru nimeni. S-a angajat în comună și pe la 23 de ani a plecat prima oară în Italia. Petronela a recunoscut că de câteva săptămâni o pețește intens un tip de 35 de ani, drăguț, din Neamț, însă nu a reușit sub nicio formă să o convingă să devină mai mult decât amici pe Facebook.   Deși pare o fire visătoare și retrasă  româncă pare că ascunde un mare mister atât timp cât o femeie atât de drăguță și sănătoasă nu vrea un cămin și o familie sau copiii. Secretul însă nu îl spune la nimeni, iar când o tragi de limbă schimbă subiectul. Oare singurătatea să fie un medicament pentru o dramă petrecută cândva în familie?  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’