Bizar

O noapte de pasiune alaturi de iubita sa l-a costat scump

O noapte de pasiune alaturi de iubita sa l-a costat scump pe un tanar din Marea Britanie, care a trait clipe de cosmar chiar in timpul actului sexual, scrie Daily Mirror.

 

Alan Parke a suferit o fractura de penis si a ajuns de urgenta la spital, unde si doctorii au fost surprinsi de gravitatea cazului sau.

„Nu am mai avut asemenea dureri niciodata. Faceam sex, iar Clarissa era deasupra. Dintr-o data am auzit ceva pocnind. A fost ingrozitor de dureros. Am mers la spital iar medicii mi-au spus ca nu au mai vazut niciodata asa ceva. Mi s-a spus ca e o fractura. Era sange peste tot, nu-mi venea sa cred. Si in plus, unul dintre pacienti a ras pe seama mea”, a povestit Parke.

Recuperarea a durat doua saptamani, timp in care tanarul a chemat ambulanta de sapte ori pentru ca sangerarile nu se opreau.

Iubita care i-a cauzat asemenea dureri se amuza pe seama situatiei si povesteste ca in momentul incidentului, Alan a tipat atat de tare incat l-au auzit si vecinii: „Mi-au spus vecinii ca urla ca un copil cand s-a intamplat asta”.

petreaca o noapte de pasiune

Originally posted 2015-06-06 19:24:14.

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.