O creatură bizară a fost observată în parc, ascunzându-se după un copac

Acesta este cu adevărat un video foarte înspăimântător. Doi bărbaţi care au vizitat un parc monument natural din Olanda, Posbank, au avut parte de surpriza vieţii lor.
Au luat parte la un eveniment ciudat, surprins pe camerele de filmat. O creatură bizară a fost observată în parc, ascunzându-se după un copac. În  momentul în care au încercat să se apropie de ea pentru a surprinde imagini mai clare, creatura s-a speriat, făcând un zgomot puternic, iar cei doi au rupt-o la fugă. Datorită Lucas și Jeroen putem vedea acest film pentru prima dată !! Fișierul original a fost de 8 minute, însă a fost lăsataă doar partea cea mai interesantă. La scurt timp după ce aceste imagini au fost surprinse, un bărbat le-a trimis mesaj în care îi anunţa că ştie despre ce este vorba.   În mesaj erau date detalii uimitoare despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care au fost surprinse imaginile. După primirea mesajului, bărbatul şi-a şters contul de Youtube, iar cel care a postat filmare a declarat că a avut multe dubii dacă să posteze sau nu video-ul.
Citeste si:  Amendat pentru ca a sunat la 112 pentru a verifica legalitatea unui camion cu lemne.
creatura
„Ştiu ce este creatura. Este parte dintr-un experiment genetic, condus de trei cercetători. Creatura face parte dintr-un proiect clasificat, găsită de oamenii care se ocupă de ea. Numele proiectului este: CHIM03, CHIM, provenind de la „CHIMERA”, o creatură mitologică, având gene luate de la mai multe animale. 03 este cifra care corespunde anului în care s-a început acest proiect. Numele subiectului este TYPHON-02, dar noi o strigăm „Ty”, şi răspunde la acest nume. Creatura a fost proiectată din trei gene: umane, ale cimpanzeilor şi o a treia este necunoscută, chiar şi pentru mine. Mai există şi o variantă masculină a acestui proiect, numit „TYPHON-01″. Acest proiect a fost oprit în anul 2007, chiar înainte să devin membru al acestui proiect. Care este motivul pentru care vă spun toate acestea? Vreau să ştiţi că, ceea ce aţi văzut este TYPHON-02. Care este motivul acestei întâlniri? TYPHON-02 a fost mutat între două locaţii aflate la munte. Am fost asiguraţi că nimic nu va merge prost în timpul călătoriei, i-au montat un fel de GPS şi că în tot acest timp va fi sedată. În luna martie, pe 31, lucrurile au degenerat, iar creatura a reuşit să scape.
Citeste si:  Cea mai valoroasă comoară din istorie
Echipa care trebuia să asigure securitatea transpotului este înarmată cu arme, tranchilizatoare şi substanţe chimice, pentru a reuşi să o captureze. În momentul în care era transportată, acţiunea se petrecea doar noapte, din motive evidente. Martie 31, ziua în care toate lucrurile au mers prost. Un telefon de la ofiţer care anunţa că : TY a reuşit să scape!!! A fost pentru prima dată când acest lucru a fost posibil de când a început proiectul. Ea a fugit undeva în apropierea pacului Posbank şi a lipsit 20 de ore înainte de a reuşi să o captureze. Până acum ştiu că această evadare a fost preluată de cei trei bărbaţi care se ocupau cu securitatea transporului, iar unul dintre ei mi s-a confesat că decizia a fost aceea că nu sunt plătiţi suficient pentru munca lor. Aşa că, au primit mulţi bani pentru a o captura pe Ty şi vor mai primi şi o mărire de salariu pentru că au reuşit. În loc să îi concedieze, angajatorii lor ştiau că aceştia cunosc prea multe detalii despre proiect şi că au fost de la început implicaţi în asta. Aşa că, au considerat cerinţele lor plauzibile. Doresc să mai adaug faptul că implicarea mea în acest proiect o să rămână secretă, deoarece nu mai sunt membru al proiectului CHIM03 şi am simţit nevoia să împărtăţesc aceste detalii cu singurele patru persoane care au văzut această creatură în afara mea şi a echipei care s-a ocupat de acest proiect. Eu voi pleca din Olanda foarte curând, iar ceea ce vei face cu această informaţie, depinde doar de tine”
Citeste si:  S-a trezit la viață, pe o cometă, după 7 luni
 

Vezi clipul cu creatura aici.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’