Bizar

Momente de groază pentru membrii unei familii când au văzut ce SMS au primit


O familie din Marea Britanie a avut parte de un șoc la puțin timp după ce și-a îngropat o rudă decedată. Lesley Emerson, o femeie în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer. Membrii familiei au fost atât de atașați de femeie încât au decis să-i pună alături de ea, în mormânt, telefonul mobil. Astfel orice membru al familiei căruia i se făcea dor de femeie îi putea trimite mesaje prin care să-și exprime sentimentele.

Șocul familiei a venit în momentul în care nepoata femeii decedate a primit un mesaj în care i s-a răspuns la toate mesajele trimise până atunci. Mesajul a fost trimis de pe numărul femeii decedate și scria: „Eu veghez asupra ta, iar cu timpul vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut ce mesaj a primit de la mătușa decedată, tânăra a fost șocată și a simțit că i se înmoaie picioarele: „Am fost în stare de șoc. Nu știam cum să reacționez și ce să cred. A fost îngrozitor”.

Au încremenit când au văzut ce mesaj au primit

 

După ce s-a calmat puțin, tânăra a trimis un mesaj pe acel număr întrebând „cine este?”. Văzând că nu primește niciun răspuns, tânăra și-a făcut curaj și a sunat pe acel număr să vadă cine îi răspunde.

Spre uimirea ei, a răspuns un bărbat care i-a spus că folosește acel număr de telefon de câteva săptămâni. Acesta i-a spus femeii că a început să primească mesaje de la numere necunoscute în care scria: „ne este dor de tine”, „nu pot să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai ești printre noi”, însă a crezut că este vorba de vreo glumă din partea prietenilor săi. Așa că s-a hotărât să intre în jocul lor și să le răspundă cu mesaje pe măsură.

 

Lesley Emerson a decedat în iulie 2011, iar familia i-a rugat pe reprezentanții operatorului de telefonie mobilă să nu mai dea numărul nimănui, însă după trei ani de zile acest lucru s-a întâmplat.

 

Fiul femeii a declarat: „Am hotărât să îi punem telefonul în mormânt pentru că asta a fost o metodă de a o ști printre noi, chiar dacă nu ne răspundea. Mi-e greu să mă gândesc că acum are altcineva numărul mamei mele. Este foarte urât din partea reprezentanților companiei de telefonie mobilă că ne-au făcut asta”.

 

Originally posted 2015-10-26 21:57:22.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.