Momente de groază pentru membrii unei familii când au văzut ce SMS au primit

O familie din Marea Britanie a avut parte de un șoc la puțin timp după ce și-a îngropat o rudă decedată. Lesley Emerson, o femeie în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer. Membrii familiei au fost atât de atașați de femeie încât au decis să-i pună alături de ea, în mormânt, telefonul mobil. Astfel orice membru al familiei căruia i se făcea dor de femeie îi putea trimite mesaje prin care să-și exprime sentimentele.
Șocul familiei a venit în momentul în care nepoata femeii decedate a primit un mesaj în care i s-a răspuns la toate mesajele trimise până atunci. Mesajul a fost trimis de pe numărul femeii decedate și scria: „Eu veghez asupra ta, iar cu timpul vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut ce mesaj a primit de la mătușa decedată, tânăra a fost șocată și a simțit că i se înmoaie picioarele: „Am fost în stare de șoc. Nu știam cum să reacționez și ce să cred. A fost îngrozitor”.
Citeste si:  Cum a încercat Putin să controleze internetul
Au încremenit când au văzut ce mesaj au primit   După ce s-a calmat puțin, tânăra a trimis un mesaj pe acel număr întrebând „cine este?”. Văzând că nu primește niciun răspuns, tânăra și-a făcut curaj și a sunat pe acel număr să vadă cine îi răspunde. Spre uimirea ei, a răspuns un bărbat care i-a spus că folosește acel număr de telefon de câteva săptămâni. Acesta i-a spus femeii că a început să primească mesaje de la numere necunoscute în care scria: „ne este dor de tine”, „nu pot să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai ești printre noi”, însă a crezut că este vorba de vreo glumă din partea prietenilor săi. Așa că s-a hotărât să intre în jocul lor și să le răspundă cu mesaje pe măsură.   Lesley Emerson a decedat în iulie 2011, iar familia i-a rugat pe reprezentanții operatorului de telefonie mobilă să nu mai dea numărul nimănui, însă după trei ani de zile acest lucru s-a întâmplat.
Citeste si:  Corina Creţu candidează la europarlamentare. Partidul din partea căruia a primit singura ofertă de până acum
  Fiul femeii a declarat: „Am hotărât să îi punem telefonul în mormânt pentru că asta a fost o metodă de a o ști printre noi, chiar dacă nu ne răspundea. Mi-e greu să mă gândesc că acum are altcineva numărul mamei mele. Este foarte urât din partea reprezentanților companiei de telefonie mobilă că ne-au făcut asta”.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club