Misterul piramidei energetice din Bucegi

Misterul piramidei energetice din Bucegi
Anunțuri
Nu mulți știu despre misterele care au loc în Bucegi și mai ales despre fenomenul unic care are loc la Sfinx. Potrivit efemeride.ro, o singură dată  pe an pe platoul Bucegilor, în aceeași zi și la aceiași oră are loc un fenomen unic în lume. La apusul Soarelui, razele lui înconjoară Sfinxul din Bucegi, iar coborând spre baza acestuia, razele formează o piramidă magică, oamenii se vindecă de cele mai cumplite boli din lume. Din păcate acest fenomen este cunoscut de foarte puține persoane din România. Mărturiile oamenilor care au fost părtași la minunile înfăptuite de Sfinx, au apărut într-un articol pe efemeride.ro. Conform acestei surse, există  câteva persoane care vin an de an aici pentru a se vindeca de anumite probleme. Un caz concret este cel al unui doctor din Hamburg care vine aici pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a putea profesa în continuare cu devotament și profesionalism. Este printre puținii doctori din lume care reușesc să facă peste 10 operații pe zi.
Citeste si:  Au zapacit o lume intreaga, devenind idoli pentru asolescente si zeite pentru adolescenti
Un alt caz cutremurător este al unei femei invalide din Sibiu. Prima dată când a venit în acest loc miraculos, femeia a fost adusă într-un scaun cu rotile. Minunea s-a răspândit și asupra ei, în prezent femeia venind la Sfinx pe picioarele ei. Acum vine doar pentru a mulțumi piramidei magice și Soarelui pentru minunea pe care au revărsat-o asupra ei. O vindecare miraculoasă cunoscută printre oamenii care vizitează piramida este cea a tânărului din Detroit care suferea de fibromialgie, boală provenită în urma unei depresii severe cu tulburări de anxietate. Starea tânărului era atât de gravă încât doctorii americani nu i-au putut oferi niciun tratament pentru această afecțiune. Singurul sfat pe care l-a primit de la doctori a fost acela de a se ruga. Băiatul a auzit de minunile care au loc pe platoul din Bucegi așa că a venit din Detroit în România. Din declarațiile băiatului, drumul parcurs de el nu a fost în zadar. A fost vindecat de piramidă.
Citeste si:  Reîncarnarea, o nouă șansă la viață
Sunt puțini oamenii care merg la Sfinx, de obicei sunt aceiași, se recunosc din depărtare și așteaptă cu nerăbdare împreună apusul Soarelui de fiecare dată când au ocazia.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club