Bizar

Minori criminali care au oripilat o lume întreagă


Abuzurile din copilărie își lasă deseori amprenta în comportamentul adolescenților, aceștia ajungând în unele cazuri ca din victime, să devină ei înșiși călăi. Este și cazul unor copii care au uimit o lume întreagă prin cruzimea de care au dat dovadă.

 

Conform Romania Tv, în Marea Britanie, în 1968, Mary Bell, în vârstă de 11 ani, strangula un băiețel de patru ani, Martin Brown, ascunzându-i cadavrul într-o casă abandonată, pentru ca apoi să caute o altă victimă, de data aceasta un băiețel de trei ani, Brian Howe, pe care îl va strangula, îi va mutila penisul și îi va inscriptiona litera M pe burtă. Doctorii care au ținut-o sub observație pe Mary au declarat că această fetiță a avut o copilărie foarte grea, fiind de multe ori la un pas de a fi ucisă de mama sa, care era toxicomană și prostituată și chiar fiind obligată să se prostitueze înainte să împlinească 10 ani, clienții mamei sale devenind clienții copilei. Acest lucru explică și comportamentul psihopatic al fetei.

Minori criminali care au oripilat o lume întreagă

Tot în Marea Britanie, în februarie 1993, un băiețel de trei ani este răpit din fața unui magazin de către doi băieți în vârstă de 10 ani, Jon Venables și Robert Thompson, care îl aruncă sub roțile trenului, la trei km distanță, nu înainte de a-l bate cu bare de fier, cărămizi și pietre. Legiștii au declarat că micuțul James Bulger era deja mort când a fost lovit de tren.

 

Graham Joung din Marea Britanie, era un adolescent fascinat de puterea otrăvurilor, pe care le-a încercat pe prieteni și pe membri familiei, în 1962, când Graham avea 14 ani. După ce a fost prins și arestat, el a continuat să-i otrăvească pe ceilalți deținuți, făcându-se vinovat de moartea prin otrăvire a 70 de persoane.

 

Barry Dale Loukaitis din SUA a fost profund afectat de faptul că mama sa plănuise ca atât ea, cât și Barry să se sinucida în ziua de Sfântul Valentin. Acesta i-a stricat însă planul mamei sale în data de 2 februarie 1996 când, întrând în clasă înarmat și îmbrăcat ca un cowboy, a omorât doi colegi și profesoara de matematica.

 

Tot în SUA, Lionel Tate avea doar 12 ani când a fost condamnat la închisoarea pe viață pentru uciderea unei fetițe de șase ani. Deși Lionel le-a spus anchetatorilor că aceasta a căzut când se jucau „prinselea”, medicina legala a constat că ea avea 35 de leziuni pe tot corpul. În 2001 Lionel a fost condamnat la închisoare pe viață, devenind astfel cea mai tânără persoană care a primit o astfel de pedeapsă.

 

Originally posted 2015-11-09 04:21:11.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.