Minionii au distrus drogurile

Autoritățile din Chile au postat pe Twitter imagini în care arată o captură de peste o sută de pastile de ecstasy în formă de Minioni, a scris Metro. Pastilele, ascunse într-o trusă de colorat pentru copii, urmau să ajungă în orașul Vina del Mar din Chile. Descoperirea a dus la arestarea la domiciliu a doi bărbați.

Minionii, ca febra porcină din Londra lui 1832, sunt peste tot! Dacă nu ești la curent cu vietățile gălbui, unde naiba ai stat până acum? Gălbejiții ăștia gălăgioși și haioși sunt starurile din Despicable Me, unde sunt cunoscuți pentru felul cum râd și se impedică de toate sau ceva de genul. Ca să fiu sincer, chiar nu știu ce fac ei concret în filme, pentru că mai degrabă m-aș uita la clipul ăsta în care sunt descrise top zece baterii de mașini din 2015 de 60 de ori la rând, decât să stau să mă uit la ceva care implică minioni. Gândăcei drăgălași și galbeni.

Citeste si:  O creatură bizară a fost observată în parc, ascunzându-se după un copac

Minionii au distrus drogurile 1

Astea fiind spuse, nu e chiar așa de ușor să-i eviți. În ultimii ani, au apărut pe baloane, cutii de mâncare, ceasuri și o mie de tricouri. Studenții se măscăresc ca ei, unii își fac tatuaje, iar alții își imaginează vedete îmbrăcate ca Minioni. Fazele astea sunt de ajuns ca să-ți vină să te urci pe pereți de nervi până devii alb ca varul.

Faptul că acum poți să iei o jumătate de Minion în următoarea noapte de dezmăț e un semn că procesul e complet. Minionii sunt acum peste tot și e numai vina ta. Credeai că e doar o glumă, nu? Că nu contează dacă dai share la un GIF amuzant cu un Minion care face surf. Credeai că dacă îți faci poze cu ei și le postezi pe Facebook nu o să-i facă și mai populari. Sau că dacă îți iei o salopetă cu minioni asta nu va duce la distrugerea drogurilor. Păi, uite ce ai făcut, a mers. Ai stricat drogurile. Felicitări.

Citeste si:  Reîncarnarea, o nouă șansă la viață

Uită-te la clipul de mai jos și gândește-te la ce ai făcut.

   
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?