Bizar

Incredibil, mama biologică este bunica!


Un fapt frapant m-a făcut să meditez la ceea ce suntem. În studiile de medicină am întâlnit adesea constatarea că fetiţele poartă în pântece încă de la naştere toate ovulele pe care le va elimina în decursul vieţii sale în procesul de procreere. Asta înseamnă că ovulele sunt concepute practic în organismul mamei unei femei şi că în procesul de procreere are loc fecundarea unor ovule ale bunicii copiilor cu ajutorul tatălui lor. Delirant, dar realitatea ne oferă mereu surprize.

Astfel că pentru un copil, mama biologică este bunica, mama fiind doar purtatoarea ovulelor şi sarcinii. Avem aşadar un ovul fabricat de natură în pântecele bunicii, purtat de mamă şi fecundat de tată. Acest fapt face ca urmaşii să aibă mai multe afinităţi cu bunica decât cu mama, moştenind de la aceasta multe din caracterele genetice şi chiar din bolile ei. Suntem aşadar rodul direct al combinării a două generaţii diferite. Bărbatul fecundează, ovulul aflat în pântecul soţiei, ovul conceput în organismul mamei acesteia.

Dacă stăm bine şi ne gândim, sexualitatea a fost una din acele creaţii ale naturii, care a dus la întărirea rezistenţei organismelor complexe. Iată însă că natura ne dezvăluie, nu doar că a făcut doua sexe, ci le-a combinat la nivel de două generaţii diferite.

Şi încă nu ați aflat totul!

Dacă ovulele se găsesc toate în pântecul fetiţelor la naştere, înseamnă că toate au aceeaşi vârstă şi toţi copii rezultaţi au de asemeni aceeaşi vârstă biologică, chiar dacă s-au născut în ani diferiţi.

Viaţa unui individ ar fi egală cu: 9 luni în perioada de sarcină a bunicii + vârsta până la fecundarea ovulului din care provine + 9 luni în pântecul mamei ca făt + vârsta de la naştere la moarte.

Exemplu: 9 luni + 20 ani + 9 luni + 70 ani = 91 ani si 6 luni  (vârsta aprox. a unui individ de 70 ani, după buletin).

Acest fenomen biologic ar explica şi de ce copii facuţi la bătrâneţe sunt deja îmbătrâniţi şi ei. Aceasta deoarece vârsta lor reală include şi vârsta mamei lor, fiind egală cu cea a fraţilor. Cu alte cuvinte toţi fraţii sunt gemeni după ovule şi pot fi diferiţi după tată.

Apare însa o problemă interesantă, ce ar trebui studiată cu mare atenţie. Oare sâmburele generator de ovule nu apare în organisme anterioare bunicii, adică străbunicii, sau poate că se transmite încă de la începuturile sexualităţii, sau chiar al vieţii?

Originally posted 2016-02-04 02:04:11.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.