După ce a căutat numele soţului său pe Facebook, viaţa lor a fost total distrusă

O femeie din Marea Britanie a rămas profund traumatizată, după ce a căutat pe Facebook numele soțului său, de care era atât de mândră şi cu care era căsătorită de zece ani. Mare i-a fost mirarea britanicei, când a descoperit că soțul ei, militar în Trupele Regale Burkha, mai are două soţii în Nepal, ţara sa natală.
Conform sursei citate, militarul nu era divorţat de niciuna din cele două soții pe care le mai avea, ceea ce înseamnă că el era însurat cu acte în regulă de trei ori. Îngrozită de cele aflate, femeia a intrat şi pe mailul bărbatului, unde a descoperit mai multe mesaje, printre care și o conversație cu unul din cumnați, prin care îl ruga pe acesta ca sora lui, adică una din soţiile lui, să semneze actele de divorţ. Britanica a mai descoperit un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte. Bărbatul se arăta plictisit de cea de-a treia sa soţie și dorește să se căsătorească din nou cu o nepaleză. Răzbunătoare din fire, femeia a anunțat conducerea armatei că soțul ei mai este căsătorit de două ori, iar în urma anchetelor făcute de cei din Trupele Regale Burkha s-a ajuns la concluzia că lucrurile sunt adevărate. În momentul de față, bărbatul și-a pierdut locul de muncă, iar acum este șofer pe un camion. Şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, britanica a divorțat de el, deși aveau o relație de zece ani, ce părea perfectă.
Citeste si:  POARTA LUI DUMNEZEU, MISTERUL UNUI LOC UITAT DE LUME
Din spusele ultimei sale soții, bărbatul nu mai ținuse legătura cu niciuna din cele două nepaleze, dar nici nu divorţase, ci pur și simplu le lăsase cu ochii în soare, după cum spune o vorbă românească. Rețelele de socializare au un impact puternic asupra cuplurilor, deoarece infidelităţile pot fi descoperite mult mai repede și, în același timp, pot fi aflate lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată. Exemplul viu este această femeie din Marea Britanie, care printr-un simplu search pe Facebook a descoperit cel mai terifiant secret al soţului pe care îl credea perfect. Din cauza acestui secret, militarul și-a pierdut atât slujba, cât şi soţia cu care întemeiase o familie în urmă cu un deceniu.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică
  8. Politicieni mândri că sunt români, dar care nu scriu corect româneşte. Dăncilă şi Ponta nu ştiu să pună virgula în urări pentru România