Două călugărițe din Italia au avut parte de trei zile de coșmar!

Caz incredibil în Italia, acolo unde două măicuțe au rămas blocate în liftul de la Mănăstire aproape trei zile consecutive. Potrivit actualitatea.it, cele două călugărițe au intrat vineri în lift iar în urma unei pene de curent acestea au rămas blocate acolo fără apă și mâncare. De abia luni dimineața, femeile au fost găsite și salvate din liftul Mănăstirii.
Cele două călugărițe au petrecut tot weekendul în lift rugându-se să fie salvate și strigând în disperare după ajutor. În ciuda intenselor rugăciuni, acestea au fost salvate de abia luni dimineața, mulțumită femeii de serviciu care a sunat laMănăstire și a văzut că nimeni nu răspunde la telefon. În acel moment, menajera a devenit suspicioasă și a alertat imediat organele de poliție.
Ajunși la fața locului, oamenii legii le-au găsit pe cele două măicuțe blocate în lift.După ce au reușit să le elibereze, aceștia le-au transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale pentru dezhidratare. Călugărițele blocate în lift de aproape trei zile erau foarte slăbite din cauza faptului că nu au băut și nu au mâncat nimic.
Cele două călugărițe, o neozeelandeză de 68 de ani și o irlandeză de 58 au primit îngrijirile medicale de care au avut nevoie pentru cele trei zile în care au stat nemâncate și fără apă, iar acum se află în afara oricărui pericol. Măicuțele s-au rugat non-stop în timpul în care au fost blocate în lift și de asemenea au strigat fără încetare după ajutor. Toate aceste acțiuni ale celor două călugărițe au fost în zadar deoarece clădirea Mănăstirii era goală și nu era nimeni care le-ar fi putut salva.
Norocul lor că femeia de serviciu a sunat la poliție când nu i-a răspuns nimeni la telefon și în acest fel cele două măicuțe au fost salvate.
Dacă ar fi avut un telefon mobil cu ele, măicuțele nu ar fi ajuns în această situație incredibilă și ar fi putut să își salveze singure viața. Rugăciunile și strigătele de ajutor nu au funcționat, însă un telefon mobil ar fi rezolvat problema măicuțelor blocate în lift.
Citeste si:  Cum explică Arhiepiscopia Tomisului imaginea ierarhului cu mantie și trenă roșie
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Două călugărițe din Italia au avut parte de trei zile de coșmar!”