Copiii sunt sacrificați pentru bogăție și putere

Republica Uguanda, din estul Africii se confruntă cu un fenomen înfiorător, cel al sacrificiului uman, se precizează într-un raport al AHSTTF (Anti-Human Sacrifice and Trafficking Task Force), o autoritate ugandeză creată cu scopul eradicării acestui macabru obicei.
Guvernul solicită sprijinul organizațiilor internaționalepentru apărarea drepturilor omului, prezentând dovezi cu numeroase cazuri de sacrificii umane. În cuprinsul comunicatului, se arată că Protecția Copilului din Ugandaînregistrează în fiecare lună cel puțin trei cazuri. Persoanele cu funcții importante și cu o situație financiară prosperă, sunt autorii morali ai crimelor. Șeful AHSTF, Moses Binoga, menționează dosarul unui politician influent, care din dorința de a obține o funcție importantă în stat, a plătit 14.000 de euro unui vraci, ce i-a promis că-l va ajuta, doar dacă va sacrifica un copil. Politicianul nu a ezitat și a acceptat condițiile vraciului. În acest scop, o fetiță de doi ani, a fost răpită și ucisă. O altă situație similară este cea a omului de afaceri Godfrey Kato Kajubi, condamnat pe viață în 2012, pentru că a contractat uciderea unui băiat în vârstă de 12 ani, în îndeplinirea unui ritual. Binoga mai precizează că în luna mai au fost raportate cinci cazuri de sacrificii de copii, însă se presupune că numărul ar fi mai mare. Unul dintre cele mai îngrozitoaresacrificii ritualice, a fost cel al copiilor, Kanani și Sylvia, găsiți fără viață cutrupurile mutilate, la marginea unei păduri. Vraciul care a executat crima a fost descoperită de doi îngrijitori de animale. Aceștia l-au lovit cu atâta violență, încât a decedat în timp ce era transportat la spital.
Citeste si:  După ce a căutat numele soţului său pe Facebook, viaţa lor a fost total distrusă
„Avem nevoie de ajutorul comunității internaționale. Nu mai avem control asupra acestui fenomen nebun, sacrificiul de copii. Guvernul nu face față acestor nenorociri”, a declarat Shelin Kasozi, inspector la Protecția Copilului, informează Daylmail. În februarie 2015, un Plan Național de Acțiune, care interzicea comitereacrimelor ritualice, a fost elaborat de Guvernul Uguandei. Binoga avertizează că vracii și vindecătorii tradiționali, nu pot fi opriți, atât timp cât serviciile lor sunt solicitate de oameni care au o astfel de credință.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!