Cele mai stupide morți din lume

Moartea este cea mai îngrozitoare parte a vieții și aceasta vine când nu te aștepți. Tocmai de aceea sunt persoane care au murit în cel mai penibil mod cu putință, de la bărbatul care s-a sinucis cu elasticul de la o pereche de chiloți, până la bărbatul care a murit în vizuina unui iepure.
Dacă nu ar fi niște cazuri cu adevărat dramatice, acestea ar părea chiar amuzante. Potrivit adevărul.ro, pe locul întâi la cele mai penibile faze în care poți muri este vânătorul Stephen Whinfrey, care a plecat la vânătoare deși era bine băut. Acesta s-a apucat să urmărească un iepure care a intrat în vizuină. Plin de adrenalină și dornic să prindă iepurele, Stephen și-a băgat capul în vizuină. Din cauza că groapa iepurelui era prea mica acestuia i-a rămas capul blocat acolo și nu a mai putut ieși, bărbatul a murit în cel mai penibil mod. În anul 1988, parașutistul McGuire Ivan, în vârstă de 35 de ani a dorit să își filmeze zborul cu parașuta. A luat camera de filmat și a zburat din avion, plin de emoție și dornic să își filmeze propriul zbor parașutistul a uitat să își i-a parașuta. Practic bărbatul și-a filmat propria moarte.
Citeste si:  Vladimir Drăghia, accident pe pârtie! Vedeta a fost preluată de SMURD
În anul 1983 a avut loc una dintre cele mai penibile morți cu putință: o femeie a murit după ce a căzut pe ea un câine de la etajul al l3-lea, asta după ce, în aceiași zi, o femeie a murit călcată de un autobuz. Din păcate un bărbat a văzut ambele evenimente, acesta a fost atât de afectat de cele două femei care au murit încât din cauza șocului bărbatul a făcut stop cardiac și a murit. Potrivit yupii.md în anul 1972 chitaristul trupei Stone the Crows, Leslie Harvey, a murit pe scenă electrocutat de microfonul la care cânta. Cea mai controversată moarte din istorie a avut loc pe canalul de televiziune Chanel 40 unde prezentatoarea TV Christine Chubbuck, a anunțat că în această emisiune va avea loc un eveniment absolut unic în lume. Femeia și-a scos un pistol din geantăși s-a sinucis în direct, aceasta s-a împușcat în cap, momentul fiind unul cu adevărat terifiant pentru toți cei care se uitau la emisiunea respectivă
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna