Bizar

Adolescentă obligată să mănânce propria vomă


Shahena Uddin, o tânără în vârstă de 19 ani din Watford, Hets  a avut parte de cele mai groaznice umilințe atât din partea fratelui dar și a cumnatei sale. Potrivit spynews[.]ro, tânăra a fost obligată de cei doi să își consume propria vomă după care a fost forțată să lingă capacul toaletei.

Fata a fost victima numeroaselor abuzuri atât fizice cât și verbale, Shahena fiind obligată să facă lucruri greu de imaginat. Adolescenta era forțată să consume cantități mari de orez, după care trebuia să lingă capacele toaletelor. Și cum asta nu ar fi fost de-ajuns tânăra era obligată să își consume propriile fecale, voma și chiar hârtie. Pe lângă toate aceste umilințe, fata nu era lăsată să se spele decât ocazional și atunci doar în chiuvetă ceea ce îi făcea și mai dificil modul de spălare.

 

Adolescentă umilită de propria familie

 

Shahena a fost găsită moartă, în cele din urmă, în propria casă. Conform testelor efectuate tânăra avea numeroase leziuni la nivelul capului dar și pe corp. În urma investigațiilor, autoritățile au ajuns la concluzia că adolescenta a fost bătută cu o armă, iar din cauza multiplelor lovituri tânăra a decedat. În casa groazei, anchetatorii au găsit diverse bilețele care i-au lăsăt fără cuvinte și cu lacrimi în ochi.  Pe aceste bilete fata cerea milă cumnatei și o ruga să nu o mai umilească  numind-o vacă, șoarece sau câine. „Te implor să mă ierţi. Mă simt ca şi cum n-aş avea pe nimeni”, scria pe una dintre bucățile de hârtie. Toate aceste rugăminți au fost în zadar, pentru că cei doi au fost fără milă. În cele din urmă, agresorii au fost prinși și arestați de autorități, iar în urma sentinței judecătorești cei doi au primit 56 de ani de închisoare.

 

Comunitatea în care a trăit adolescenta este zguduită din temelii, pentru că nimeni nu se aștepta ca propriul ei frate să o trateze mai rău decât pe un animal. Potrivit The Mirror, adolescenta a trăit acest calvar ani de zile fără ca nimeni să o poată ajuta. Nici până în momentul de față autoritățile nu au aflat motivul pentru care victima a fost supusă unor tratamente atât de dure.

 

Originally posted 2016-01-04 01:34:21.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.