Bani Online

Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube

Foarte multi se intreaba cum pot sa isi promoveze clipurile de pe YouTube si cum sa obtina cat mai multe vizualizari, pentru ca YouTube a devenit o sursa foarte buna de profit in ultimul timp, insa nu multi se bucura de succesul la care se asteptau.

Pentru ca pe YouTube, din punct de vedere al unei persoane ce doreste sa castige bani prin reclamele plasate pe canalul persoanl sau in interiorul playerului video pe videourile uploadate, vizualizarie inseamna profit. In aceasta afacere de a castiga bani pe YouTube nu poti face bani fara un numar mare de vizualizari. Tocmai din acest motiv foarte multi doresc sa afle cum sa obtina mai multe vizualizari si cum sa isi promoveze videourile sau canalul de YouTube.

Exista multe metode de promovare care sunt complet gratuite, dar necesita si putina munca din partea ta.
Iti poti promova videourile pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook. Pe retelele de socializare vei obtine un numar mare de vizualizari atata timp cat ai pe profilul persoanl un numar mare de prieteni. Alte retele sociale foarte bune din punct de vedere al promovarii sunt Google+ sau Twitter.
Obtine cat mai multi prieteni pe astfel de retele sociale si apoi da share la videourile persoanele de pe YouTube pe acesle retele. Daca videourile tale sunt si de calitate si reprezinta interes pentru anumite persoane, prietenii de pe retele sociale vor da share mai departe la clipul tau video, generand si mai multe vizualizari,.. vizualizari ce iti vor aduce profit.

Continutul de calitate va atrage intodeauna vizualizari, insa, chiar si asa, ca sa devii cunoscut ai nevoie de reclama, iar metoda de sus s-a dovedit a fi cea mai eficienta pana in prezent. Exista multe alte metode de a iti peromova clipurile video de pe YouTube si de a obtine vizualizari insa, necesita mai multa munca si au un impact mai mic asupra utilizatorilor de internet.

O foarte buna metoda de a iti promova videourile de pe YouTube este aceea de a „ruga” utilizatorii de YouTube sa se aboneze la canalul tau personal. Si aceasta metoda este extrem de eficienta deoarece fiecare abonat de pa canalul tau va primii toate clipurile pe care le vei uploada in viitor, deci, vei genera vizualizari si profit totodata.

Metode de promovare pe YouTube sunt multe, insa daca vrei sa obtii multe vizualizari ai in primul rand nevoie de continut original si de calitate.

Originally posted 2015-05-18 19:56:23.

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.