Solutie inovatoare pentru femeile care urasc toaletele publice miserabile

Toata lumea uraste sa mearga la toaleata intr-un club, bar sau orice toaleta publica. Pentru barbati este mai usor ca pot face din picioare insa pentru femei este mai greu ca trebuie sa se aseze sau sa stea intr-o pozitie destul de incomoda. Sarah Dillon a inventat un produs care salveaza toate femeile care se afla in situatia de a merge la o toaleta publica penntru a-si face nevoile dar nu vrea sa se aseze. Produsul se numeste GoGirl si are un pret oficial intre 8 si 10$ bucata pe amazon.com, dar il puteti cumpara din china la un pret de doar 0.98 centi.

Pentru ce timp de femeie este recomandat produsul GoGirl?

– Active Girl – Travel Girl – Home Convenience Girl – Camper Girl – Mommy Girl – Skibum Girl – City Girl – Roadtrip Girl – Military Girl – Germaphobe Girl – Biker Girl – Hiker Girl – Mission Trip Girl – At Home Convenience Girl – Freedom Girl – Working Girl

GoGirl arata cam asa:

Solutie inovatoare pentru femeile care urasc toaletele publice miserabile 1
Solutie inovatoare pentru femeile care urasc toaletele publice miserabile 2
In opinia mea ideea la acest produs este foarte bun si te poate salva de la multe boli care le poti lua din toaletele publice, plus este undeva pe munte si te poti aseza sa iti faci nevoile.
Citeste si:  Cum poti cauta informatii pe facebook
Plus poate fi folosit pentru acele persoane care sunt bolnave si stau la pat, sau femeile care nu se pot apleca. Femeile insarcinate care trebuie sa urineze des  vor aprecia acest produs cu siguranta.   Mai multe info gasiti pe site amazon unde il puteti cumpara daca doriti si are un pret de 9.99$ http://www.amazon.com/Go-Girl-Female-Urination-Lavender/dp/B003BEDUS6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434151266&sr=8-1&keywords=Go-Girl-Female-Urination-Lavender Daca doriti ceva mai ieftin gasiti pe site-ul www.aliexpress.com la pretul de 0.98$ bucata si pana la 70 de produse transportul este gratis. http://www.aliexpress.com/item/Newest-Camping-Travel-Urination-Toilet-Urine-Device-Funnel-Portable-Female-Women-Urinal-Cheapest-1pc-Quality-First/32329159581.html?spm=2114.31010208.4.2.pdHyCR Acum depinde ce doriti si cat sunteti dispuse sa platiti. Personal as recomanda aliexpress pentru ca este mai ieftin si cu 65$ va cumparati 70 bucati, iar trasnportul e gratis. La final face acelasi lucru ca si cel de 9.99$, doar ca acesta e de marca. Cei cu spirit de afaceri pot cumpara la 0.98 centi bucata si le vinde la 2 euro sau chiar mai mult.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Solutie inovatoare pentru femeile care urasc toaletele publice miserabile”