Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?

Poti sa castigi sume incredibile de bani muncind de acasa,.. 10000 de euro este doar o valoare data pentru titlul acestui articol, se poate castiga si mai putin, dar si mai mult din afacerea despre care o sa vorbim in acest material,.. castigurile depind doar de dumneavoastra si o sa vedeti exact de ce. Asa cum am spus si in alte articole, parerea mea este ca afacerea cea mai buna pe care o poate realiza cineva este aceea de a castiga bani din plasare de reclame. Unii dintre voi poate stiu la ce ma refer, altii poate nu, asa ca hai sa vedem cum poti castiga bani din reclame, pe internet. Reclamele, in zilele noastre sunt prezente peste tot, si in special pe internet, care ne poate fi foarte de folos pentru a castiga bani din difuzarea de reclame. Probabil ca deja v-ati plictisit de nenumaratele si enervantele reclame de pe fiecare pagina pe care intrati. Chiar asa, cine mai da click pe acele reclame ? Foarte multa lume, da, extrem de multa lume da click pe acele reclame, … ori din curiozitate, ori din interes,… dar nu asta conteaza,.. tot ceea ce conteaza e faptul ca noi putem face bani din acele reclame.
Citeste si:  Cum faci reclama online
Poate va intrebati cum putem face bani din reclame si cat putem castiga din asta,.. . Daca detinem un site / blog sau canal de YouTube, putem plasa reclame de la Google AdSense atat in interiorul paginilor noastre web cat si pe filmuletele de pe YouTube. Cand un vizitator al siteului sau filmuletului nostru este interesat si da click pe una dintre reclame, noua ne revine o suma de bani,.. cativa centi,.. asta doar la un click, dar imaginati-va cat putem castiga din foarte multe click’uri. Probabil ca deja sunteti dezamagiti de aceasta afacere dupa ce ati auzit cat de putin se castiga. Gresit,.. ganditi-va,.. daca din 10 click’uri putem sa facem spre exemplu un euro,.. iar rata de click’uri este de 20% din totalul vizualizarilor / afisarilor,.. calculati la 100.000 de vizualizari pe YouTube, spre exemplu, cati bani ne revin dintr-un singur filmulet. Nu o sa va explic azi cum sa faceti vizualizari pe YouTube, cum sa cresteti traficul pe site, metode de optimizare SEO si altele pentru ca deja exista atricole despre asta pe acest blog,.. doar cauta-le si citeste-le,.. o sa iti fie de foarte mare ajutor.
Citeste si:  Cum poti afla link ascuns pe facebook
Tot ce am vrut sa intelegi este ca se pot castiga in continuare sume extrem de mari de bani in Romania, muncind de acasa,.. . Desigur, pentru sume mari de bani este nevoie de ceva munca,… spre exemplu pentru a atinge sume de aproximativ 10000 euro pe luna zic eu ca ar fi nevoie sa puneti bine la punct cel putin 3, 4 siteuri / bloguri si un canal de YouTube pe care sa atrageti multe vizualizari. Sfatul mau este sa nu renuntati niciodata, sa munciti din greu pentru visul vostru si sa aveti rabdare,.. pentru ca banii nu pica din cer, dar rezultatele muncii tale vor aparea atat timp cat depui un minim de efort. Numai bine si mult succes la facut bani de acasa !   Daca doriti un expert sa va ajute click aici.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

2 Responses to “Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?”