Mai este Simona Halep virgină?

Simona Halep este cu siguranță un fenomen care are calitatea de a surprinde în mod plăcut ori de câte ori are ocazia. Se ferește de zvonuri și bârfe, își vede de viața sportivă și nu lasă nimic din viața personală să scape către tabloidele care așteaptă un subiect despre Simona ca pe sfintele moaște.
Cheia succesului Simonei este fără nici o urmă de îndoială munca și ambiția româncei care a făcut toate sacrificiile necesare pentru a-și asigura o carieră de succes. De la operația pentru micșorarea sânilor care a generat adevărate campanii duse de bărbați care îi admirau sânii generoși, până la antrenamente epuizante, care i-au interzis practic o viață personală. Primul argument de care trebuie să ținem seama este tradiția. Simona estemachedoancă și cei din comunitatea machedonilor din România sunt foarte stricți în ceea ce privește sexul înainte de măritiș. Faptul că Simona Halep își respectă cu atenție tradițiile comunității din care face parte este inclusiv relația cu fiul lui Teia Sponte, pe nume Costa, unul din cei mai cunoscuți burlaci machenoni din România.
Citeste si:  ​Caru cu vedete: Secretul ghetelor pe care Irina Rimes şi Andra le poartă la Vocea României; Flavia Mihășan a făcut declarații despre sarcină; Oana Roman tună și fulgeră: ”A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat…”
Al doilea argument ține de programul super încărcat al Simonei. În anul 2013 ziarul Libertatea publica un articol în care suținea că Halep este una din ultimile virgine din tenis. Dacă ne raportăm la programul pe care jucătoarea româncă l-a avut în ultimii doi ani și la performanțele obținute ar fi destul de greu de crezut că Simona a găsit timp să-și construiască o relație și eventual să o ducă până la capăt. Ultimul dar nu și cel mai puțin important argument ține de modul în care Simona se comportă atât în relația cu mass-media cât și în viața de zi cu zi. Bunul simț și modestia de care dă dovadă ne arată o fată „la locul ei” cum ar spune orice român, o persoană care își stabilește cu atenție prioritățile și nu se grăbește cu deciziile importante din viața ei. În concluzie, toate argumentele de mai sus par să demonstereze că una din cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii din acest moment este foarte posibil să fie virgină. Și dacă nu ar fi acest lucru nu i-ar împiedica pe susținătorii acesteia să o iubească și încurajeze în continuare.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

3 Responses to “Mai este Simona Halep virgină?”