Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna

Trei dintre prietenele copilei-proxente au mărturisit în faţa anchetatorilor din Galaţi, cu lux de amănunte, cum se desfăşurau lucrurile. În „afacerea sexuală” pusă la cale de fata de doar 14 ani au intrat şi mai multe persoane majore, acuzate şi ele de proxenetism. Simonei nu-i plăcea şcoala. Elevă în clasa a VII-a, ea trecea pe la cursuri doar atât cât să nu rămână repetentă. În rest, viaţa ei se derula „la firmă”. Aceasta era denumirea de cod prin care Simona Alexandra Ulmaru (acum în vârstă de 16 ani) denumea hogeacul în care ademenea fete de vârsta ei în vederea practicării prostituţiei. Povestea, după cum veţi putea citi în materialul de faţă, este şocantă. Unele fete vor Barbie, Simona a vrut ceva mai mult Crescută doar de mamă, într-o încăpere modestă, închiriată de la Primăria Galaţi într-o casă veche, naţionalizată, Simona a vrut mereu mai mult de la viaţă. Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil – cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat ea. Mijlocitor în demararea afacerii i-a fost un anume Petrică Stan, un individ de 30 de ani, dat în prezent în urmărie internaţională, prin Interpool, pentru săvârşirea mai multor fapte  penale. Fata a mărturisit că Petrică Stan îi era prieten şi că-l cunoscuse undeva în zona şcolii la care învăţa, în anul 2011, pe când de-abia împlinise 13 ani. Ce i-a legat pe cei doi până în vara lui 2012, când a început „munca” de proxenetă a Simonei, este greu de spus, dat fiind că anchetatorii sunt zgârciţi în amănunte pe acest subiect.
Citeste si:  Unioniştii cer diferitelor tabere politice să rămână în afara Cetăţii Unirii, de Ziua Naţională a României - Monitorul de Galati - Ziar print si online
Cert este că Stan a învăţat-o pe Simona Alexandra Ulmaru (pe atunci în vârstă de doar 14 ani, vă reamintim), cum să racoleze fete pentru prostituţie. „Se lăsau greu, dar se lăsau convinse” Simona a povestit cum racola fetele . „Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa (N.R.: chiulangiii) la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-o pune. Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta”, a mărturisit ea. „Apoi, le-am căutat pe fete şi am intrat în vorbă cu ele. Unele s-au speriat că le propuneam să facem bani din relaţii cu bărbaţi, însă altele au acceptat. Se lăsau greu, dar se lăsau convinse”, a mai povestit Simona. A venit la mine şi mi-a spus că-s foarte idioată că o fac degeaba cu băieţii. Mi-a zis: Hai, fată, că se fac bani, nu fi proastă (fată racolată pentru prostituţie) Anchetatorii au reuşi să adune mărturiile a trei dintre prostituatele minore racolate de Simona Alexandru Ulmaru. Acestea au identitatea protejată în dosar, însă mărturiile lor sunt relevante. Iată un fragment din declaraţia martorei I.N.: „A venit la mine şi mi-a spus că-s foarte idioată că o fac degeaba cu băieţii. Mi-a zis: Hai, fată, că se fac bani, nu fi proastă! M-a bătut la cap vreo săptămână, după care am acceptat”.
Citeste si:  Simona Halep pe CNN - French Open 2015
O alta dintre fetele racolate povesteşte cum erau împărţiţi banii: „Luau câte 100-150 de lei pentru  jumătate de oră. Eu primeam jumătate, iar ei luau restul. Eu aveam cinci-şase clienţi pe zi, dar erau şi zile mai aglomerate. Am fost cu tot felul de oameni, şi mai tineri şi mai bătrâni”. Interesant este şi modul de racolare al clienţilor. Dincolo de clasica formulă  – din client în client – membrii grupului îşi mai căutau muşterii şi prin cluburile din oraş, treabă de care se ocupa mai alea Petrică Stan. De asemenea, exista o activitate intensă de reţeaua de socializare Faccebook. Cel puţin aşa rezultă din declaraţiile a două dintre prostituatele minore. Şi-au luat şi „hogeac” cu chirie „în natură” Dacă la început „afacerea” s-a derulat într-o garsonieră a unui prieten, plecat în străinătate, al lui Petrică Stan, după o vreme acesta s-a întors şi a fost nevoie de un nou sediu pentru „firmă”. Aşa a intrat în scenă Vasile Seserman.  La început vroia doar să-i dăm o fată pe zi, pentru o tură. După aia a cerut şi bani (Simona Alexandra Ulmaru). Acesta a pus la bătaie propriul apartament, plata făcându-se atât cheş, cât şi „în natură”. „La început vroia doar să-i dăm o fată pe zi, pentru o tură. După aia a cerut şi bani. Nu ştiu cât îi dădeam exact. Cred că vreo 500-600 de lei pe lună”, a povestit Simona. La începutul lui 2013, afacerea s-a extins. În „combinaţie” au intrat şi surorile Mihaela Ionela şi Florica Antoaneta Jugănaru. Ele au racolat, la rândul lor, încă cinci fete, dintre care trei minore, aşa că „fabrica” a început să duduie. Aveau peste 30-35 de clienţi pe zi, încasările ridicându-se la peste 3000-4.000 de lei.
Citeste si:  Vand Aer Proaspat - Noua afacere care te imbogateste peste noapte
Singura problemă era că apartamentul lui Seserman devenise neîncăpător. Ca urmare, în februarie 2013 au extins „afacerea” în apartamentul unui anume Ion Zorilă, contra a cinci la sută din încasări. „Nu am ştiut că se face prostituţie în apartament. Au zis că e videochat”, a declarat el în faţa anchetatorilor, într-o încercare de a scăpa de acuzaţii. Prinşi dintr-o eroare „de marketing” Grupul a fost descoperit din întâmplare. Unul dintre „recrutori”, respectiv Petrică Stan, a avut ghinionul să propună o partidă cu minore unui poliţist aflat în afara serviciului. De aici încolo, lucrurile au devenit simple, pe fondul faptului că trei dintre prostituate au acceptat încă din start să colaboreze cu anchetatorii, oferind mărturii complete. Chiar şi aşa, majoritatea celor implicaţi au negat că ar avea de-a face cu reţeaua de proxenetism. Procurorii au instituit sechestru pe banii proveniţi din practicarea prostituţiei (în posesia membrilor reţelei s-au găsit aproape 100.000 de euro), dar şi pe un autoturism  BMW care era folosit de Petrică Stan pentru a transporta clienţii. Procesul reţelei de proxeneţi a început, după parcurgerea tuturor etapelor preliminare, la Judecătoria Galaţi, termen de judecată fiind fixat pentru 24 iunie 2015. Interesant este că toţi cei şase inculpaţi din dosar sunt în stare de libertate, instanţa considerând că nu prezintă pericol social.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube