Super nesimtirea lui Klaus Iohannis

Ultimul mesaj postat de Klaus Iohannis arata cata nesimtire si lipsa de respect poate avea fata de poporul Roman si in special pentru cei care s-au aruncat in fata trenului ca el sa fie ales Presedintele Romaniei.   Acum 4 ore Klaus Iohannis a postat urmatorul mesaj pe facebook:

După negocieri intense și de durată, reuniunea Consiliului European s-a încheiat azi-noapte cu un acord privind relaţia dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană. Obiectivul major a fost păstrarea unităţii Uniunii și evitarea fragmentării. Pentru noi, importanța majoră a constituit-o respectarea pe deplin a drepturilor românilor care muncesc deja în Regatul Unit. Ei trebuie să știe, în primul rând, că accesul pe piața muncii nu le va fi îngrădit. De asemenea, vor beneficia în continuare de prestațiile sociale necontributive, iar copiii lor vor primi în continuare alocații.
  Super nesimtirea lui Klaus Iohannis 1   Cine a urmarit stirile in ultima vreme pe acest subiect isi dau seama cat de prost poate fi Presedintele Romaniei si consilierii acestuia. Ce nu stie Klaus Iohannis legat de viata Romanilor care traiesc in strainatate.
 1. Marea Britanie si-a facut campanie pe turta romanilor  pentru a convinge Uniunea Europeana sa accespte noile reguli.
 2. In Marea Britanie numarul romanilor este putin peste 150.000 si doar 2.5% au aplicat la venituri sociale, iar majoritatea din acestia sunt tigani.
 3. Numarul Polonezilor care traiesc in Marea Britanie este de aproximativ 1.8 milioane, iar procentul celor care traiesc din venituri sociale este mult mai mare. Dar nu auzi/vezi in media ca cineva sa-i vorbeasca de rau.
 4. Un roman in Marea Britanie nici macar un cont bancar nu isi poate face. Chiar daca are toate actele care dovedesc identitatea acestuia, trebuie sa aduca 1-3 persoane care sa dea cu subsemnatul ca este cine spune.
 5. Un roman in Marea Britanie castiga intre 380£ si 1000£ pe luna din care trebuie sa plateasca taxe.
 6. Romanii din Marea Britanie sunt obligati de situatie sa accepte locuri de munca foarte prost platite, sa locuiasca cate 10 – 20 in casa. Chiria unui apartament este de minim 500£ + 110£ consul tax + restul cheltuielilor. Acum va imaginati cum traieste un Roman care castiga 380£ pe luna.
Citeste si:  UE criticăcu duritate conducerea politică de la Bucureşti. Urmează sancţiuni?
 
Obiectivul major a fost păstrarea unităţii Uniunii și evitarea fragmentării.
Inca odata Romanii au fost carne de tun pentru interesele altora si dumneavostra ne-ati oferit pe tava cand ar trebui sa ne protejati interesele, ca doar de asta ati fost ales.  
De asemenea, vor beneficia în continuare de prestațiile sociale necontributive, iar copiii lor vor primi în continuare alocații.
Cea mai mare minciuna si se vede ca nu cunoasteti realitatea. Mergeti in Spania sa vedeti cum Romanii se chinuie sa faca actele la copii, iar de banii care ar trebui sa-i primeasca prin lege, nici nu mai discutam, ca este imposibil sa-i primeasca. Daca mergi in UK, Spania, Italia la serviciile sociale si spui ca esti roman, persoana de la birou isi schimba imediat atitudinea si te trece pe lista de asteptare, asta daca nu te invita afara. Domnule presedinte va recomand sa renuntati macar o luna la vacante si sa mergeti in comunitatile Romanesti din strainatete sa vedeti cum este viata acestora.
Citeste si:  Mugur Isărescu: confesiuni privind politica externă americană
Viata roamanilor a fost grea pana acum in Europa si va fi mult mai grea de acum dupa noile reguli aprobate de Consilul Europei unde ati luat parte. Presupun ca in timp ce se negocia termenii, dumneavostra va verificati contul de facebook sa vedeti cate like-uri ati pierdut.  
Pentru noi, importanța majoră a constituit-o respectarea pe deplin a drepturilor românilor care muncesc deja în Regatul Unit.
  Ce gluma buna stimate presedinte. Stiati ca la aplicarea unui loc de munca, 8/10 romani sunt respinsi automat, chiar daca sunt calificati pentru acel loc de munca? Pentru a vedea despre ce vorbesc, aplicati online la un loc de munca in Anglia cu nume si nationalitate Romana. Apoi aplicati la acelasi loc de munca cu un nume Englez sau alta nationalitate si vedeti rezultatul.   De ce v-am facut nesimtit? Pentru prostiile care le postati (cu totii stim ca posteaza cineva din cabinetul dvs. pe contul de facebook) si cum incercati sa prostiti lumea. Vreti sa va spalati imaginea de trantor ordinar prin atribuirea de realizari care nu exista in realitate.
Citeste si:  Românii care au afaceri şi sunt rezidenţi în Uk vor beneficia de scutiri de taxe
   
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

Trackbacks/Pingbacks

 1. Klaus Iohannis cere iertare Romanilor din Diaspora - Stiri Online - Daily News Romania - februarie 23, 2016

  […] ce ne-a vandut ca pe niste sclavi Europei, Klaus Iohannis incearca sa isi repare greseala cu un mesaj postat pe facebook pentru Romanii […]

Leave a Reply

 1. Home page
 2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
 5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
 7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
 8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…