Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE

Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anunță postul de televiziune Realitatea. Această casă de avocatură l-a reprezentat pe Iohannis în procesul cu ANI, scrie Evenimentul Zilei. Casa de avocatura a fost fondata de un fost ofiter de Securitate, Gh Musat (foto). Sotia acestuia, Carmen Musat, conduce revista Observator Cultural implicata in scrierea cartilor lui Klaus Iohannis. Musat a fost declarat oficial de Justiție ofițer și turnător al Securității.   Gheorghe Musat a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), dupa care este trecut in rezerva si devine avocat. In 1984, este arestat pentru ca a dezvaluit unor cunostinte ca fusese securist si este condamnat la inchisoare. Face 4 ani de detentie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, avand numele conspirativ MIRON. Isi indeplineste constiincios datoria si intocmeste 100 de note informative despre colegii sai de celula, majoritatea condamnati politic. Este eliberat conditionat in 1988 si imediat dupa caderea regimului comunist infiinteaza poate cea mai importanta casa de avocatura din Romania, scria ancheteonline.ro despre fondatorul casei de avocatură aniversată acum de Iohannis.
Citeste si:  Refuzul Guvernuluide a investi în infrastructură „federalizează“ România
Musat a avut gradele de locotenent (1973) si locotenent major (1975) in cadrul Securitatii Municipiului Bucuresti. Printre alte misiuni, el l-a avut sub observatie pe Gheorghe Dragulin, preot la Biserica “Ceaus Radu” din Capitala, fost detinut politic.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

Trackbacks/Pingbacks

 1. La ce e bun Iohannis? - Stiri Online - Daily News Romania | Stiri Online - Daily News Romania - iunie 4, 2015

  […] scandal, etc). Prestația prezidențială arată că aceste speranțe au fost investite prost. Președintele Iohannis nu pare să aibă altă agendă decât aceea ca Iohannis să fie […]

Leave a Reply

 1. Anda Ruga beata crita in club
 2. Home page
 3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
 6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
 7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
 8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.