Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE

Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anunță postul de televiziune Realitatea. Această casă de avocatură l-a reprezentat pe Iohannis în procesul cu ANI, scrie Evenimentul Zilei. Casa de avocatura a fost fondata de un fost ofiter de Securitate, Gh Musat (foto). Sotia acestuia, Carmen Musat, conduce revista Observator Cultural implicata in scrierea cartilor lui Klaus Iohannis. Musat a fost declarat oficial de Justiție ofițer și turnător al Securității.   Gheorghe Musat a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), dupa care este trecut in rezerva si devine avocat. In 1984, este arestat pentru ca a dezvaluit unor cunostinte ca fusese securist si este condamnat la inchisoare. Face 4 ani de detentie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, avand numele conspirativ MIRON. Isi indeplineste constiincios datoria si intocmeste 100 de note informative despre colegii sai de celula, majoritatea condamnati politic. Este eliberat conditionat in 1988 si imediat dupa caderea regimului comunist infiinteaza poate cea mai importanta casa de avocatura din Romania, scria ancheteonline.ro despre fondatorul casei de avocatură aniversată acum de Iohannis.
Citeste si:  CUTREMUR pe scena politică! Iohannis, vizat în alte PATRU DOSARE. Anunțul OFICIAL al Parchetului General
Musat a avut gradele de locotenent (1973) si locotenent major (1975) in cadrul Securitatii Municipiului Bucuresti. Printre alte misiuni, el l-a avut sub observatie pe Gheorghe Dragulin, preot la Biserica “Ceaus Radu” din Capitala, fost detinut politic.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

Trackbacks/Pingbacks

 1. La ce e bun Iohannis? - Stiri Online - Daily News Romania | Stiri Online - Daily News Romania - iunie 4, 2015

  […] scandal, etc). Prestația prezidențială arată că aceste speranțe au fost investite prost. Președintele Iohannis nu pare să aibă altă agendă decât aceea ca Iohannis să fie […]

Leave a Reply

 1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
 3. Home page
 4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
 6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
 7. Au apărut 3 noi filmări din noaptea incendiului din Colectiv.
 8. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate