In atentia Parintilor – Un pedofil se uita chiar acum la fiica ta. Continut ce poate afecta emotional unele persoane

Ideea acestui articole este pur informational, care sa te ajute sa constientizezi realitatea, riscurile la  simpla postare a unei poze online cu fica ta. 

Te-ai intrebat vreodata cand ai postat pe internet (facebook sau orice alta retea de socializare) o poza cu fica ta, unde ar putea ajunge, cine ar putea sa o vada, in colectia carui pedofil poate ajunge? Pentru multi dintre parinti este ceva care vad doar in filme si nu cred ca ar putea sa se intample in realitate. Ei bine vreau sa va anunt ca realitatea este mult mai dura decat orice film care l-ati vazut pana acum. Acum cateva zile a trebuit sa intru pe deep web pentru cauta informatie legat de o investigatie la care lucrez de ceva timp.  Am ajuns la o sectiune unde se aduna pedofilii in general si uneori curiosii, dar acestia sunt intr-un numar foarte mic.

Despre ce este vorba si de ce ar trebui sa ai grija ce poze postezi online cu fetita ta.

1. In primul rand trebuie sa stii ca aproape orice poza urcata online are geo locatie automat inserat in meta data. Adica oricine poate vedea locatia exacta unde a fost facuta poza. Pentru mai multe detalii citit acest articol scris de mine .
Citeste si:  Apariții misterioase ale unor ”nave-fantomă”, pline cu oameni morți

Pericolul ascuns la care te expui cand postezi o poza pe facebook

2. In acest grupuri de pe deep web se posteaza poze gasite pe net cu fetite sau facute chiar de pedofili. Chiar se fac schimb de date de contact. Unii gasesc o poza pe net, apoi o posteaza in aceste grupuri unde cer info despre fetita respectiva. Nume complet, adresa, daca cineva a incercat-o, daca e buna sau nu. Acum poti gasi mai multe poze cu o persona sau eveniment direct pe google, Accesati google image si urcati poza, iar acesta o sa va arate unde este aceasta prezenta pe net si altele relevante cu ea. Metoda google image este cea mai usoara si la indemana oricui si este folosita de cei novice in domeniu.Cei cu experienta se folosesc de programe speciale care le arata locatia exacta si orice alte date acestia vor. Dupa asta le posteaza pe aceste grupuri si fiecare face ce doreste cu ele.
Citeste si:  Gazele din Marea Neagră se duc direct în Austria printr-o conductă secretizată de Guvern
Mai jos va arata doar cateva poze soft gasite pe aceste grupuri, cele hard cu fetite aproape goale sau chiar goale nu le pot posta aici.
In atentia Parintilor - Un pedofil se uita chiar acum la fiica ta. Continut ce poate afecta emotional unele persoane 1
In atentia Parintilor - Un pedofil se uita chiar acum la fiica ta. Continut ce poate afecta emotional unele persoane 2 In atentia Parintilor - Un pedofil se uita chiar acum la fiica ta. Continut ce poate afecta emotional unele persoane 3 pedofili-actiune

Ce poti face si cum te poti proteja?

O protectie 100% nu exista, dar pot fi luate cateva masuri pentru a ingreuna munca pedofililor sa gaseasca poza cu fetita ta, locatia si alte date de identificare. 1. Dezactiveaza de pe telefonul mobil sau aparatul foto, geo locatia. 2. Atunci cand urci o poza pe net, uneori ai optiunea sa stearga automat datele geo data. Asa cum face google la serviciul google photo. 3. Pe facebook sau alte retele sociale care iti permite sa setezi intimitate, este recomandat sa faceti mai multe grupuri de persoane si la fiecare sa oferi un anume acces. Gen: Familie, prieteni, doar eu, doar prietenii sau toata lumea. Cand postezi o poza cu fica ta pe facebook alege ca doar familia sau un grup restrans de persoane sa poata vedea poza si nu toata lumea.
Citeste si:  Oana Zavoranu pune la bataie 10.000 mii Ron
4. Nu posta poze cu copii tai online. In articol m-am referit la fetite pentru ca sunt cele mai cautate, dar este piata si pentru baieti, asa ca cel mai bine nu postati poze cu ei pe net.   Daca acest articol nu v-a convins de pericolul real la care va expuneti copii cand postati o poza online cu acestia, poate cele scrise de mine in articolul din link de mai jos o sa va convinga. Articolul este destul de DUR, asa ca il accesati pe propria raspundere.

Shadow Web unde o persoana este ucisa la fiecare ora

Daca esti parinte DISTRIBUIE acest articol pentru ca toti parintii sa afle de acest pericol.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

5 Responses to “In atentia Parintilor – Un pedofil se uita chiar acum la fiica ta. Continut ce poate afecta emotional unele persoane”